wpiszcie w googlach "polska rodzina" i zobaczcie obrazek nr2...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Jak wpiszesz w google grafika kaszel, to ujrzysz ludzi robiących niewidzialną laskę
Na tej zielonej kartce na ścianie jest napisane "CLEAN CLOTHES HERE", więc nichuja to polska rodzina.
@up bo to polska rodzina w hameryce a to na ścianie to ZIELONA KARTA Syf w chacie- check, cyc wywalony - check, polska kiełbasa w ręku-check , polska kiełbasa w buzi - check. prawdopodobieństwo z check listy 95 % nasi a jak nie to na bank nasze korzenie mają
u mnie wyskakuje:
a swoją drogą zdjęcie którym się jaracie będzie miało już z 6-7 lat jak nie więcej.
a swoją drogą zdjęcie którym się jaracie będzie miało już z 6-7 lat jak nie więcej.
Jestem pewien że to nie polska rodzina. Polskie mordy na ulicach tilburga z daleka poznaję, jeszcze zanim otworzą japę.
Przecież to Tede
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów