📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dostał w nerkę czy w wątrobę przy takiej sile uderzenia pękniecie jakiegoś organu wewnętrznego jest niemal pewne jeden do dwóch dni i kota nie ma. Kinect to chujowa i niebezpieczna zabawa nie polecam lepiej iść poruchać i też można schudnąć.
@Matizz
Co do ogona to cień na początku na nim był i jest to wyraźne
@madmax.db7
Czy ty kurwa nie widzisz że to przejście z pomieszczenia do pomieszczenia (np. z kuchni do jadalni)?
Dużo oglądałem fake'ów i to do nich nie należy.
Co do ogona to cień na początku na nim był i jest to wyraźne
@madmax.db7
Czy ty kurwa nie widzisz że to przejście z pomieszczenia do pomieszczenia (np. z kuchni do jadalni)?
Dużo oglądałem fake'ów i to do nich nie należy.
cybant napisał/a:
ten gość jest ofiarą Kinecta bo go kupił i wyrzucił pieniądze w błoto
Dałeś piwo debilu
Ale pierdolicie od rzeczy ... Jaki fake?
Spróbujcie sobie kota kopnąć a zobaczycie jak potrafi latać ...
Detektywi się znaleźli
Spróbujcie sobie kota kopnąć a zobaczycie jak potrafi latać ...
Detektywi się znaleźli
to jak nic fake ! ale pompa z tego tez jest zacna
jak czytałem kolejne komentarze z treścią "fake" to aż musiałem sobie zajebać w czoło z zażenowania.
Fake to wasi starzy powiedzieli jak was pierwszy raz zobaczyli.
Fake to wasi starzy powiedzieli jak was pierwszy raz zobaczyli.
Za psa bym zabił ale za ten filmik z kotem...wogóle jaki fart miał ten sierściuch ja pierdole!!!
Gówno, kurwa, prawda fejkerzy. Kocur dostał kopa na pizde aż miło.
Co co obrońców kotków i takich tam kutasów - kopa też takiego sowitego powinniście dostać.
Skoro Xlive to gówno do kopania to kurewskie kocury też kopy na klate powinny przyjmować ( na koci rozum - na siebie (dopiero później te kurwy kocie na psa zganiają) jak coś rozpierdolą w locie.
Moja solucja - oblej kota benzyną, podpal i wtedy gnoja z kamasza na kocią mordę kop! Ubaw po pachy.
Co co obrońców kotków i takich tam kutasów - kopa też takiego sowitego powinniście dostać.
Skoro Xlive to gówno do kopania to kurewskie kocury też kopy na klate powinny przyjmować ( na koci rozum - na siebie (dopiero później te kurwy kocie na psa zganiają) jak coś rozpierdolą w locie.
Moja solucja - oblej kota benzyną, podpal i wtedy gnoja z kamasza na kocią mordę kop! Ubaw po pachy.
ofiara Xboxa z Kinekot'em
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów