Kolejny materiał od dzikusów z Haiti.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wiesz czyja to wina? Otóż Napoleona. W 1804 do pacyfikacji tego tłumu zamiast porządnego wojska wysłał wiecie kogo. Podobno jakichś "białych murzynów".
Avocado napisał/a:
Tak się składa, żeś wszyscy od Murzynka z Afryki właśnie pochodzimy…
Chuja tam. Wyszliśmy dawno z Afryki żeby z tymi troglodytami nie spać pod jednym drzewem.
Czacha dymi
Ten kamerzysta wydobywajacy z siebie dziwne dzwieki wydaje sie byc przeszczesliwy, patrzac na to przedstawienie. Ale jego dwa polzwoje mozgowe nie ogarniaja, ze w tym niezmiernie stabilnym kraju to jego pusty leb moze jutro swiecic jak pochodnia.
Avocado napisał/a:
Tak się składa, żeś wszyscy od Murzynka z Afryki właśnie pochodzimy…
Chyba kurwa Ty bo na bank nie ja... Moi przodkowie od zawsze byli biali nawet w jebanej Afryce... Potwor spagetti nie klamie
Ale wy jesteście śmieszni. Jak wrzuca się deskoterapie, zrzucanie przez ciapakow ludzi z dachu, brutalne egzekucje, dekapitacje, czy inne kamienowania, to spoko, wszystko super. Ale jak bambusy pozbywają się śmieci, podpalając ich, to nagle wielkie oburzenie, jakie to są podłe zwierzęta. Zdecydujcie się kurwa na jedna wersje, co?
Czarnuchy są wszędzie tacy sami. Zwłaszcza z tą zaciętą płytą.
O co wam chodzi jebani rasisci ?! Tylko bialy czlowiek moze sie opalac ?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów