18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
gorole na obczyźnie
theMumin • 2011-04-02, 17:29
Pewien mazowszanin przyjechał na Śląsk zainteresowany tutejszym życiem. Pojechał na kopalnię i zagaduje do jednego z kończącego prace górników;
-Panie górniku, a jak się tu wam węgiel skończy, to czym wy tu palić zamierzacie?

na co górnik bez namysłu:

-gorolami.
Zgłoś
golip 2011-04-06, 17:12 1
Pewien mazowszanin przyjechał na Śląsk i sobie myśli:
- Po chuj ja tu przyjeżdżałem?

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
D................r 2011-04-06, 21:03
Jestem z Poznania. Ani w W-wie, ani na Śląsku nie byłem, ale zakładam że się nie lubią. Oto jak jeden dofciap może lawinę nienawiści społecznej uruchomić, nie ma co.
Zgłoś
psycho6social 2011-04-06, 22:53 4
gdyby nie Śląsk to Polska kwiczy z biedy jak ruskie świnie(chociaż i tak kwiczymy). na górnictwo jest nałożone 22 podatki, a poza tym sląsk to nie tylko Kopalnie, ale huty, koksownie itd, może mamy zanieczyszczone powietrze, ale za to mamy przywiązanie do własnej kultury, czego nam zazdrościcie. Czemu nie chcecie pozwolic na Autonomie ? Dlatego, że łatwe pieniążki które od nas płyną tak po prostu znikną, Śląsk miał już kiedyś swoja suwerenność, i wtedy Polska pożyczała pieniądze. Nawet jesli kiedyś sie nasz węgiel straci... (Co jest nieuniknione) To bedziemy mieli juz na tyle rozwinieta i bogatą gospodarkę żeby sobie poradzić. Tyle w temacie.
PS. Co do strajków Górników, w Warszawie, dajcie nam autonomię to bedziemy sobie pod swoim Sejmem Śląskim protestować !! "Poloki godajom, co my som Niymce, Niymce co my Poloki, A rychtyg to my Ślonzoki, a przede wszystkim ludzie".
Zgłoś
Prokurator 2011-04-06, 23:21
pierdolenie o szopenie, nie ma czegoś takiego jak naród śląski
Zgłoś
AfroMan25 2011-04-06, 23:36
W Anal Wjeżdżam ty buraku zajebany gdyby nie slask to pizdzialoby ci po kalesonach cwoku idz staremu lache opedzluj
Zgłoś
neoneron 2011-04-06, 23:56
AfroMan25- argumentów zabrakło?
Zgłoś
kutafon 2011-04-07, 0:50 2
DO "W Anal Wjeżdżam"

Polska bez Śląska była by teraz 20 lat do tyłu, Śląsk bez Polski byłby 50 lat do przodu.
Nie znasz realiów, szkoda moich słów bo nawet nie skumasz.
Zgłoś
Michał_Wołodyjowski 2011-04-07, 6:55 2
Przyjeżdża gorol na Śląsk. Idzie ze Ślązakiem do baru.
Ś : Te...weź skocz po halba.
G: A co to jest halba?
Ś: W sumie racja. Weź dwie.

Tylko głupi odmawia, kiedy mądry prosi.
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2011-04-07, 14:27
@do wszystkich hejtów

przyjeżdża hanys do warszawy, zachciało mu się srać więc podchodzi do toi toi'a puka i pyta

- je tu kto ?

a głos z toi toi'a odpowiada

-- tu się nie je tu się sra

MEGA BEKA GRANA
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów