📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie mozna bylo na pisać,że napierdala po 50 sec.Po huj oglodać całość?
Tam już trzech kolejnych w kolejce czekało na skok!
Mógł się zabić w jakiś bardziej spektakularny sposób np.podpalić się......ileż uciechy dla gawiedzi.
Zawsze bylem ciekaw, jak wygląda cialo po takim upadku?
całe połamane ciało u nas kiedys ze szkoły typ skonczył z wiezowca i poł szkoły widzalo jak go zbierali po 40 minutach ktos go dopiero rozpoznał, jak ktos dobrze szuka niech znajdze taki dokument kiedys na polsacie był "samobójcy" i tam widac jak go zbierali typ mial 15 lat
Przez takich debili ściągane są wszelakie służby żeby pomóc kretynowi, za co płacimy my z naszych podatków -,-
zamiast w zaciszu domowym pierdolnąć sobie czymś w łeb...
ostatnio kumpel (lekarz) opowiadał jak przywieźli na 'koniec zmiany' wisielca, przeżył bo lina się zerwała, ale pozostanie kaleką do końca życia i już tego drugi raz nie poprawi
zamiast w zaciszu domowym pierdolnąć sobie czymś w łeb...
ostatnio kumpel (lekarz) opowiadał jak przywieźli na 'koniec zmiany' wisielca, przeżył bo lina się zerwała, ale pozostanie kaleką do końca życia i już tego drugi raz nie poprawi
Czy ktoś z Was zauważył na filmiku jak wylądował ?
Bo nie wiem czy dobrze widziałem czy to był telemark ?
Bo nie wiem czy dobrze widziałem czy to był telemark ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów