📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mogłeś podbiec i krzyknąć "Jak jeździsz baranie?!" i sprawdzić czy rzeczywiście jest taki wyluzowany i ogranie żart
To w końcu jest ta LIPA czy jej nie ma?
Haha pozytywnie zakręcony koleś, pozdrawiam autora filmu a Burneika faktycznie zmieszał się trochę zwłaszcza jak go za łapę złapał xD
"gambal" - "wyscig" synow bogatych ojcow, milionerow-zlodziei, celebrytow i innego nowobogackiego talatajstwa
- Może być"
Rozjebało mnie
- Może być"
Rozjebało mnie
co w tym dziwnego byłem na gumbalu tak samo zareagowałem tez klepałem go po bicepsie
Pier*dolicie aż sie patrzeć nie chce. Człowiek szczęsliwy , ze zobaczył być może swojego idola i chciał sie przywitać. Poztywyny chłopak więcej takich w tym szarym kraju.
Burneika napisał na swoim FB
A pod spodem umieścił to nagranie z youtube'a.
Tak więc widać, że Robert wyluzowany człowiek Pozytywny materiał, piwko !
Cytat:
Haha! Hardkorowy gość! I wiadomość od Betsafe: @Zbyszek Zalewski. Oczywiście gadżety powędrują do Ciebie Wyślij nam prywatną wiadomość z adresem!
A pod spodem umieścił to nagranie z youtube'a.
Tak więc widać, że Robert wyluzowany człowiek Pozytywny materiał, piwko !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów