Lance Armstrong tez wygrał z rakiem i wziął się za siebie...
To się nazywa rehabilitacja
. W Polsce nie miał by najmniejszych szans na wygranie z rakiem nie mówiąc już o takim wyglądzie.

Podziwiam aczkolwiek wydaję mi się, że wolę jednak mieć mały zarys mięśni na ciele aniżeli wyglądać jak kwadrat.

kamilp napisał/a:
W Polsce nie miał by najmniejszych szans na wygranie z rakiem nie mówiąc już o takim wyglądzie.
Ale zamknij ryja malkontencie. Skąd k🤬a wiesz, że nie miałby szans? Najlepiej k🤬a narzekać, że w Polsce jest c🤬jowo, żadnych perspektyw, dno i trzy metry mułu. Wk🤬ia mnie takie negatywne p🤬lenie. Jak się nie podoba, to wyp🤬alaj do Londynu, gdzie na każdym kroku czai się ciapak albo nigga.
Może i jestem patriota-idiota, ale kocham swój kraj i byle pajac nie będzie mi wmawiał, że to jest c🤬jowe a tamto niemożliwe

@up
"doktor po otrzymaniu wyników pyta pacjenta: Ma pan raka, czemu tak późno pan się do mnie zgłosił???
- bo czekałem w kolejce..."
"doktor po otrzymaniu wyników pyta pacjenta: Ma pan raka, czemu tak późno pan się do mnie zgłosił???
- bo czekałem w kolejce..."

mackoiksde napisał/a:
Podziwiam aczkolwiek wydaję mi się, że wolę jednak mieć mały zarys mięśni na ciele aniżeli wyglądać jak kwadrat.
Racja, nie można za bardzo przypakować, jakoś trzeba się w rurki zmieścić i apaszkę na szyję założyć

@ 76200 bycie patriota nie wyklucza wytykania tego co kogo wk🤬ia w kraju, nie musze wszystkiego kochac
@kamilp
prawie wszystko co pokazał na filmiku można zrobić samymi hantlami i dwoma stołkami więc skończ p🤬lić - to jak będziesz wyglądał zależy od Ciebie a nie od państwa w którym mieszkasz - wygodna wymówka dla lenia
prawie wszystko co pokazał na filmiku można zrobić samymi hantlami i dwoma stołkami więc skończ p🤬lić - to jak będziesz wyglądał zależy od Ciebie a nie od państwa w którym mieszkasz - wygodna wymówka dla lenia

Takie wygląda można spokojnie w 2 lata dobra dieta i najważniejszy warunek , żeby coś mieć musisz na to zap🤬lać .
Forma kozak , definicja klatki cudowna .
Forma kozak , definicja klatki cudowna .
Może i spoko, ale klatkę by rozbudował
Odrobinę, co by szerszym w barach był (czyli plecy tysz...).
No i tylko czekam na ludiz, którzy zaczną j🤬, ze to sterydziarz albo, ze ma w c🤬j duża aptekę. Generalnie super hasła dla tych, co im się k🤬a nie chce dupska ruszyć i ze sobą cos zrobić. ,,Na sucho" tez można zrobić świetną formę i sylwetkę, trzeba tylko chcieć i znaleźć motywację.

No i tylko czekam na ludiz, którzy zaczną j🤬, ze to sterydziarz albo, ze ma w c🤬j duża aptekę. Generalnie super hasła dla tych, co im się k🤬a nie chce dupska ruszyć i ze sobą cos zrobić. ,,Na sucho" tez można zrobić świetną formę i sylwetkę, trzeba tylko chcieć i znaleźć motywację.