Udało mu się wygrać i wziął się za siebie Polecam obejrzeć całość
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lance Armstrong tez wygrał z rakiem i wziął się za siebie...
To się nazywa rehabilitacja . W Polsce nie miał by najmniejszych szans na wygranie z rakiem nie mówiąc już o takim wyglądzie.
Podziwiam aczkolwiek wydaję mi się, że wolę jednak mieć mały zarys mięśni na ciele aniżeli wyglądać jak kwadrat.
kamilp napisał/a:
W Polsce nie miał by najmniejszych szans na wygranie z rakiem nie mówiąc już o takim wyglądzie.
Ale zamknij ryja malkontencie. Skąd kurwa wiesz, że nie miałby szans? Najlepiej kurwa narzekać, że w Polsce jest chujowo, żadnych perspektyw, dno i trzy metry mułu. Wkurwia mnie takie negatywne pierdolenie. Jak się nie podoba, to wypierdalaj do Londynu, gdzie na każdym kroku czai się ciapak albo nigga.
Może i jestem patriota-idiota, ale kocham swój kraj i byle pajac nie będzie mi wmawiał, że to jest chujowe a tamto niemożliwe
@up
"doktor po otrzymaniu wyników pyta pacjenta: Ma pan raka, czemu tak późno pan się do mnie zgłosił???
- bo czekałem w kolejce..."
"doktor po otrzymaniu wyników pyta pacjenta: Ma pan raka, czemu tak późno pan się do mnie zgłosił???
- bo czekałem w kolejce..."
mackoiksde napisał/a:
Podziwiam aczkolwiek wydaję mi się, że wolę jednak mieć mały zarys mięśni na ciele aniżeli wyglądać jak kwadrat.
Racja, nie można za bardzo przypakować, jakoś trzeba się w rurki zmieścić i apaszkę na szyję założyć
@ 76200 bycie patriota nie wyklucza wytykania tego co kogo wkurwia w kraju, nie musze wszystkiego kochac
prawie wszystko co pokazał na filmiku można zrobić samymi hantlami i dwoma stołkami więc skończ pierdolić - to jak będziesz wyglądał zależy od Ciebie a nie od państwa w którym mieszkasz - wygodna wymówka dla lenia
prawie wszystko co pokazał na filmiku można zrobić samymi hantlami i dwoma stołkami więc skończ pierdolić - to jak będziesz wyglądał zależy od Ciebie a nie od państwa w którym mieszkasz - wygodna wymówka dla lenia
Ciekawe czy ta panienka, to jego laska, czy siostra.
We are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death.
Life is only a dream.
We are the imagination of ourselves.
We are the imagination of ourselves.
Takie wygląda można spokojnie w 2 lata dobra dieta i najważniejszy warunek , żeby coś mieć musisz na to zapierdalać .
Forma kozak , definicja klatki cudowna .
Forma kozak , definicja klatki cudowna .
Może i spoko, ale klatkę by rozbudował Odrobinę, co by szerszym w barach był (czyli plecy tysz...).
No i tylko czekam na ludiz, którzy zaczną jebać, ze to sterydziarz albo, ze ma w chuj duża aptekę. Generalnie super hasła dla tych, co im się kurwa nie chce dupska ruszyć i ze sobą cos zrobić. ,,Na sucho" tez można zrobić świetną formę i sylwetkę, trzeba tylko chcieć i znaleźć motywację.
No i tylko czekam na ludiz, którzy zaczną jebać, ze to sterydziarz albo, ze ma w chuj duża aptekę. Generalnie super hasła dla tych, co im się kurwa nie chce dupska ruszyć i ze sobą cos zrobić. ,,Na sucho" tez można zrobić świetną formę i sylwetkę, trzeba tylko chcieć i znaleźć motywację.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów