nawet herbaty im nie zaproponował
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
świat się obrócił do góry dupą, żeby czarny białemu wpierdol spuścił F:
bardziej napierdalają kogoś kto już śpi na wyrku w rogu
xts napisał/a:
ten w ciemnej koszulce widać, że robi skok pierwszy raz, cał obsrany, wacha się czy uderzyć, a jeśli uderza to widać, że bez mocy heheh
Typek był tak napierdolony, że pewnie i tak miał wyjebane czy ktoś go okłada łomem, nic nie poczuł
Widze, ze nie ktorzy koledzy probuja mieszac odwage w jakies przestepcze porachunki. Wysmialy by was te bandziory ze masakra. Oni nie przyszli po order, tylko spuscic wpierdol.
W sumie ten najebany koles dostal lekutko. Bardziej dostal ktos, kto lezal jeszcze na lozku czy innym barlogu.
No i niby jakiś bej ma zamontowaną kamerkę w mieszkaniu? Fake jak chuj.
Skąd u patusów kamera w domu - no chyba że tej mikrofalówki pilnuje.
Po akcji przybuszczam że był to jakiś wiejski kozak co chciał zapanować w okolicy i dzieciaki (po ruchach widać że max 18 lat) pokazały mu że kara będzie go spotykała jak będzie robił fira fara pod sklepem.
Po akcji przybuszczam że był to jakiś wiejski kozak co chciał zapanować w okolicy i dzieciaki (po ruchach widać że max 18 lat) pokazały mu że kara będzie go spotykała jak będzie robił fira fara pod sklepem.
@Psilocke zjebałeś mi cały filmik tym swoim najlepszym komentarzem -.-
czemu go atakuja? przeciez on jest biały
ciekawi mnie czy sie naraził komuś czy po prostu niedojebana gówniarzeria szuka emocji
Dokładnie kurwa... kto w takiej melinie kamere instaluje
masaż z dostawą do domu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów