📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Waszka is that you?
niejakub napisał/a:
Ciekawe czego buc się spodziewał jak nie wpierdolu...
Liczył na darmowego pączka i kawę na komendzie
Ciekawe co by było jakby w trakcie takiej akcji specjalnej ten dojeżdżający radiowóz wbił się w tą matkę z dziećmi. Materiał na harda?
Ja to ludzi w tym kraju chyba nigdy nie zrozumiem. Jak by policja nie pojawiła się wcale, to by narzekali, że bezprawie i bandytyzm się szerzy, a kurwa policja nic nie robi i strach przez takiego wyjść na ulicę. Natomiast jak się pojawi policja i dość szybko i sprawnie unicestwiają gościa (tj. gleba, w kajdany i na pakę) to wielce wzburzone społeczeństwo jak to policja "brutalnie" traktuje faceta.
Ludzie kurwa jakoś nie potrafią spojrzeć na to "trzeźwym" okiem, i tak źle i tak niedobrze.
PS. Chociaż dzielnica robi wrażenie, że trzeźwych oczu to tam niewiele... może lepiej niech się porozpierdalają nawzajem...
Ludzie kurwa jakoś nie potrafią spojrzeć na to "trzeźwym" okiem, i tak źle i tak niedobrze.
PS. Chociaż dzielnica robi wrażenie, że trzeźwych oczu to tam niewiele... może lepiej niech się porozpierdalają nawzajem...
Tak się składa, że to w moim mieście i właśnie większa połowa osób, która tam mieszka jest na zasiłkach.
A koleś, który rzuca się do policjantów to znany im recydywista Tak na marginesie to jeszcze drugiego kolesia powinęli, bo chciał pomóc koleżce ale tego już nie ma na filmiku
A koleś, który rzuca się do policjantów to znany im recydywista Tak na marginesie to jeszcze drugiego kolesia powinęli, bo chciał pomóc koleżce ale tego już nie ma na filmiku
straatveger napisał/a:
... broń Boże nie trzymać za moje podatki w więzieniu i nie karmić w areszzcie
i tak pewnie żyje z zasiłku lub renty
pawelbori napisał/a:
Tak się składa, że to w moim mieście i właśnie większa połowa osób..
a druga większość połowy, to też idioci
Tyle sie spinał... koszulke sobie rozjebał, poległ w kilka sekund a jeszcze w pizde dostanie na komendzie i wróci do domu jako bohater ludzi uciśnionych i wielki gangster. Kwiat inteligencji.
PKSdriver, nie spinaj się tak z tą połową. Tylko w sensie matematycznym połowa to 1/2. W języku polskim połowa to jedna z 2ch w miarę jednakowej wielkości części (niekoniecznie równych). Więc może być mniejsza i większa połowa.
Koleś ma ograniczony umysł to fakt. Raz z gazówką latał i strzelał do ludzi a Policja go zawija, a następnego dnia i tak go puszcza.. napije się royalu i pierd**ca dostaje
@up
A ty co, matka z tyłu Ci się patrzy na monitor, że cenzurę napierdalasz?
A ty co, matka z tyłu Ci się patrzy na monitor, że cenzurę napierdalasz?
Ja to bym go profilaktycznie zastrzelił, by sie pokolenie JP przekonało, że nie ma zartów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów