przewinąć można na 2:30
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
2:43 liczyłem na kolano w pysk
Kurwa, mógł mu jeszcze z woleja pociągnąć żeby się nie męczyć ze skuwaniem chama. Aż się ucieszyłem jak mu te dwie bomby sprzedał- piwo dla policjanta!
Wstyd, że on sobie tyle czasu pozwalał na takie zachowanie, powinien go powalić na glebę po 20 sekundach.
tJC napisał/a:
nie ochroniarza, policjanta.
полиция - policja
Te mądrala w Rosji jest Milicja nawet tłumacz google to potwierdza
avalanch, od 1 stycznia 2012 policja. Zmiana w nazwie, nie mentalności. Więcej wiedzy, mniej googlowskiej translacji.
gdyby to była polska, przekroczyłby uprawnienia... w Rosji chyba nie da się przekroczyć uprawnień
avalanch napisał/a:
Te mądrala w Rosji jest Milicja nawet tłumacz google to potwierdza
masz starego tłumacza
I nie tylko w Rosji się piszę cyrylicą.
brawo !! lać cwaniaków, cwaniak zawsze tak kończy
hehee kurwa Polcja internetowe madrale. w rosji była zmiana przepisów.
Gdyby sytuacja była w polsce zaraz by sadisticowe pokolenie mentalnych dresów zaczęło szczekać na policjanta nie? tak jak zawsze pod tematami u nas o policji;]]]] bo tak jest w modzie
Gdyby sytuacja była w polsce zaraz by sadisticowe pokolenie mentalnych dresów zaczęło szczekać na policjanta nie? tak jak zawsze pod tematami u nas o policji;]]]] bo tak jest w modzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów