Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale jak wyciągnęli z tej dziury ?
No właśnie, jakim cudem znalazł się znowu w wodzie u góry, a nie 50 metrów niżej?
Wypłynął po drugiej stronie tamy. Warto czasami wybrac sie nad jakis zalew i zobaczyc na jakiej zasadzie to dziala. A wszystkim zielonym ekologa co mowia ze wegiel beeeeee atom beeeee tylko energia wiatrowa i wodna. Niech sie zapozna jak elektrownie wodne niszcza populacje ryb ktore migrowaly na tarlo, ale ie juz nie da bo ekologiczna wodna elektrownia powstala.Ale jak wyciągnęli z tej dziury ?
Wypłynął po drugiej stronie tamy. Warto czasami wybrac sie nad jakis zalew i zobaczyc na jakiej zasadzie to dziala. A wszystkim zielonym ekologa co mowia ze wegiel beeeeee atom beeeee tylko energia wiatrowa i wodna. Niech sie zapozna jak elektrownie wodne niszcza populacje ryb ktore migrowaly na tarlo, ale ie juz nie da bo ekologiczna wodna elektrownia powstala.
przecież na nagraniu widać tę dziurę do której wpadł jak go wyciągali, więc jak po drugiej stronie...? chyba, że to metafora, po drugiej stronie życia czy coś...
przecież na nagraniu widać tę dziurę do której wpadł jak go wyciągali, więc jak po drugiej stronie...? chyba, że to metafora, po drugiej stronie życia czy coś...
Na tym samym ujęciu widać również line, z którą zapewne jakiś ochotnik udał się w głąb po bohatera nagrania.
Na tym samym ujęciu widać również line, z którą zapewne jakiś ochotnik udał się w głąb po bohatera nagrania.
Jelita nie lina. Pisałem w pierwszym poście.
Ale jak wyciągnęli z tej dziury ?
No właśnie, jakim cudem znalazł się znowu w wodzie u góry, a nie 50 metrów niżej?
Jelita nie lina. Pisałem w pierwszym poście.
Kurwa... jelita....jprdl
Widzisz linę, widzisz dwa koła ratunkowe, widzisz paru gości, którzy go holują...
Tak trudno sobie dopowiedzieć, jak go stamtąd wyciągneli...?
(tylko sobie styków nie popalcie...)
To są dwie różne osoby - no chyba że "ratownicy" go rozebrali, przeruchali i pomyliły im się ubrania jak go ubierali.
Przelew spustowy zabezpiecza zaporę przed przelaniem się wody.
Morning Glory Hole poniżej
Nie do końca - tylko podobny:
Kurwa... jelita....jprdl
Widzisz linę, widzisz dwa koła ratunkowe, widzisz paru gości, którzy go holują...
Tak trudno sobie dopowiedzieć, jak go stamtąd wyciągneli...?
(tylko sobie styków nie popalcie...)
Co za idiota...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów