O kurwa, uwaga! Mamy tu samca alfę! Ja pierdolę, co za dno mułu xD Współczuć dziecku takiego ojca.
Cienki jesteś. Jeśli już, to samca ALFA nie alfę. Następny błysnął intelektem jamochłona.
Cienki jesteś. Jeśli już, to samca ALFA nie alfę. Następny błysnął intelektem jamochłona.
Gościu, nie kompromituj się już. Wrzucasz swoje gówno teorie reprezentujące tylko twoją osobę i płyciznę intelektualną, podniecasz się jakimiś randomowymi zjebami na necie, jakbyś był przed pierwszym razem. Dno mułu jak to wcześniej określiłem. Czekać tylko jak będziemy oglądać Twoją córkę na hardzie jak połyka penisy, bo z takim ojcem świetlanej przyszłości jej nie wróżę.
Nowy w internecie, czy ki chuj
Gościu, nie kompromituj się już. Wrzucasz swoje gówno teorie reprezentujące tylko twoją osobę i płyciznę intelektualną, podniecasz się jakimiś randomowymi zjebami na necie, jakbyś był przed pierwszym razem. Dno mułu jak to wcześniej określiłem. Czekać tylko jak będziemy oglądać Twoją córkę na hardzie jak połyka penisy, bo z takim ojcem świetlanej przyszłości jej nie wróżę.
Nowy w internecie, czy ki chuj
Twoją córkę już nawet z internetu usunęli, bo nikt nie mógł na nią już patrzeć bez porzygania się. Nawet nie nadaje się do darknetu z filmami najgorszych zjebów walących rozkładające się trupy.
Co jest z tobą, przypierdoliłeś się do mnie jak kleszcz. A czep się swojej spleśniałej starej.
Na ciebie wołają jak na psa? Współczuję. Posmaruj sobie szyję, żeby ci łańcuch skóry nie obdarł.
Jestem ojcem dziewczyny mającej imię. Jakby ktoś nazwał ją gówniakiem wyjebałbym mu zęby, albo połamał żebra. Do wyboru. Jesteś chętny?
Twoja mała to gówniak.
Uwierz mi, że jeżeli mnie kiedykolwiek w swoim życiu tkniesz, stracisz więcej niż ząb.
Gówniak to pochodna gówniarza, czyli pojęcia od wielu lat stosowanego w odniesieniu do człowieka w postaci larwalnej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów