Wojna i sranie nie wiadomo kiedy zastanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
2:15
Koleś ostro najebany, spawiał się, usiadł na schody. Przyszli koledzy, nie robili głupich filmików jaki to on nie jest najebany, tylko z uśmiechem na twarzy odstawili kolegę do domu. Pewnie będą to wspominali śmiejąc się. To są kumple, a nie kurwy, które gdy tylko mogą robią z Ciebie pośmiewisko.
Koleś ostro najebany, spawiał się, usiadł na schody. Przyszli koledzy, nie robili głupich filmików jaki to on nie jest najebany, tylko z uśmiechem na twarzy odstawili kolegę do domu. Pewnie będą to wspominali śmiejąc się. To są kumple, a nie kurwy, które gdy tylko mogą robią z Ciebie pośmiewisko.
ja pierdole, który rok ja już te gówna oglądam to nie wiem, sadistic ryje głowe
Zastanawia mnie dlaczego nikt nie nasrał do zsypu.
jjjkkkfff napisał/a:
Fejk jak chuj, dziewczyna mi powiedziała że kobiety nie srają, a ona by mnie nigdy nie oszukała.
Pisząc "dziewczyna" masz na myśli swoją rękę? Jeśli tak to ręka rzeczywiście nie sra.
No w takim razie to ja się obijam z tym sraniem... Przecie oni podbijają rekordy w szybkości, rzekłbym nawet i wielkości
Puszczalska_Wiola napisał/a:
Pisząc "dziewczyna" masz na myśli swoją rękę? Jeśli tak to ręka rzeczywiście nie sra.
Pokaż cycki a potem sprawdź czy Cie ktoś do kuchni nie woła.
Z tym sraniem po kątach to i ja miałem przygodę. Jak to w piosence-
Kiedy byłem,Kiedy byłem
Małym chłopcem hej..
Chodziliśmy na górkę zjeżdżać sankami (na sankach).Mama kupiła ni taki zajefajny kombinezon narciarski,ciepły w huj,cały dzień na mrozie i nic,zimno nie docierało.Kłopotliwy zaczął się robić jak ci się srać zachciało.Koledzy mówią
-Zapierdalaj w krzaki wysraj się i git.
Jak powiedzieli tak zrobiłem,bo do domu daleko a krecik na oko ciśnie.
Jakie było moje zdziwienie gdy się solidnie wysrałem podtarłem dupsko chustką (jaką mi Mama dała do podcierania nosa.) Założyłem kombinezon zapiąłem się a tam KUPY niet. Tak,Tak Panowie i Panie.
Narżnąłem sobie do kaptura.
Taka to zasrana historyja mnie się przydarzyła.
Koledzy czasem wołali na mnie Gówniarz,ale po jakimś czasie odpuścili. pozdrawiam wszystkich osrańców
Kiedy byłem,Kiedy byłem
Małym chłopcem hej..
Chodziliśmy na górkę zjeżdżać sankami (na sankach).Mama kupiła ni taki zajefajny kombinezon narciarski,ciepły w huj,cały dzień na mrozie i nic,zimno nie docierało.Kłopotliwy zaczął się robić jak ci się srać zachciało.Koledzy mówią
-Zapierdalaj w krzaki wysraj się i git.
Jak powiedzieli tak zrobiłem,bo do domu daleko a krecik na oko ciśnie.
Jakie było moje zdziwienie gdy się solidnie wysrałem podtarłem dupsko chustką (jaką mi Mama dała do podcierania nosa.) Założyłem kombinezon zapiąłem się a tam KUPY niet. Tak,Tak Panowie i Panie.
Narżnąłem sobie do kaptura.
Taka to zasrana historyja mnie się przydarzyła.
Koledzy czasem wołali na mnie Gówniarz,ale po jakimś czasie odpuścili. pozdrawiam wszystkich osrańców
ja się pytam, kto to cały czas sprząta?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów