Mały ateista
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mały ateista
garłacz napisał/a:
Ale kto tu kogoś przekonuje? szefoo tylko mówi że ma jednakowo w dupie aniołka jak i diabełka...
Ja jak widze srajacego psa, to nie staje obok, z transparentem: 'Generalnie, jako wlasciciel kota musze stwierdzic, ze na psa i jego gowno mam tak samo wyjebane, wiec nie wiem po co ten skurwiel sra i gowno lezy na trawie'... Jak cos masz w dupie, to po co sie z tym obnosic?
Fanatyka nie ogladalem. Warto zobaczyc?
sadyzm w czystej postaci
nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi
Deat(c)hClaw napisał/a:
Ja jak widze srajacego psa, to nie staje obok, z transparentem: 'Generalnie, jako wlasciciel kota musze stwierdzic, ze na psa i jego gowno mam tak samo wyjebane, wiec nie wiem po co ten skurwiel sra i gowno lezy na trawie'... Jak cos masz w dupie, to po co sie z tym obnosic?
Fanatyka nie ogladalem. Warto zobaczyc?
Czytasz same komentarze czy temat też obejrzałeś?
Gówno prawda ciemnota i zabobon - świadczy o tym że koleś jest niewierzący ale co tu sie nagle pojawia? Nie ja z transparentem tylko fanatyk który i tak pokaże aniołka i diabełka w które to postacie niewieżący i tak nie wieży . Więc jest to wciskanie nam na isłę waszej wiary. Ja nikomu deizmu i ateizmu nie wciskam na siłę. Wierzysz sobie to wierz. Ja nie wierze i gitara. Ja sie ciebie nie czepam dopuki ty sie nie czepiasz mnie. Proste?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów