Hampel wygrywa, dobry bieg
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Horendal napisał/a:
Za każdym razem kiedy oglądam ten pseudosport mam nadzieję że może przy tym okrążeniu w końcu skręcą w inną stronę, ale nie, zawsze w lewo o_O Nie lepiej by było już całkiem im uprościć sprawę i organizować wyscigi tylko po prostej? Wtedy już chłopaki w ogóle się nie będę musieli wysilać z mysleniem.
Dobrze mówisz! Ale idźmy dalej. Zmniejszmy boiska do piłki nożnej do rozmiarów 10m na 5m. "Sportowcy" nie będą zmuszeni do biegu. A, no i jeszcze zamiast trawy to materace ustawmy, bo jak widzę te 'groźne' faule to mi się serce kraja, cierpią niemiłosiernie. Żużlowcy to wiesz, symulanci - w końcu co to za wyczyn przyjebać w bandę z prędkością 70-80 km/h z motorem na plecach.
HardY-HarD napisał/a:
większość pewnie nadal nie wie kto to jest jarosław hampel
O kurwa pępek świata.
ja chce tego komentatora na euro 2k12 ... ile przyjemniej bedzie mi się oglądało jak polska znowu "wygrywa"
I to powinien być Polski Sport Narodowy : )
Nie dość, że Polak Indywidualnym Mistrzem Świata (któremu po plecach depczą rodacy), to jeszcze Polska Drużynowym Mistrzem Świata, a Ligę mamy również najlepszą... ...na świecie : D
Nie dość, że Polak Indywidualnym Mistrzem Świata (któremu po plecach depczą rodacy), to jeszcze Polska Drużynowym Mistrzem Świata, a Ligę mamy również najlepszą... ...na świecie : D
smugler, ty pało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów