📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gatun0 napisał/a:
Kupię chyba taką grę mojemu dziecku , jebany darmozjad ciągle tylko śpi
Tata?
Chyba nigdy nie graliście w Sillent Hill'a, że podniecacie się takimi gównianymi tytułami.
Horror psychologiczny jest dużo straszniejszy od wyskakujących potworów
Horror psychologiczny jest dużo straszniejszy od wyskakujących potworów
Lubię czasem pograć w jakiś dobry horror.. Póki co pierwsza trójka moim zdaniem to Silent Hill, Amnesia i Penumbra.
no tak. sami twardziele... ciężko było się bać tego filmiku, ale pograjcie sobie w Amnesie. Tylko dajcie zdjęcia na harda jak się zesraliście w gacie.
Amnesia? NUDA. Call of Cthulhu? Zieeew... Silent hill? Chujowa kamera i gówno widać.
Ta gra? Pograjcie przy zgaszonych światłach po 24. Ciekawe czy będziecie na tyle odważni aby powiedzieć co naprawdę o niej sądzicie. Kozaka każdy głupi udawać potrafi ale mieć odwagę się przyznać do strachu to już nikt z was nie ma drogie dzieci gimbazy.
Ta gra? Pograjcie przy zgaszonych światłach po 24. Ciekawe czy będziecie na tyle odważni aby powiedzieć co naprawdę o niej sądzicie. Kozaka każdy głupi udawać potrafi ale mieć odwagę się przyznać do strachu to już nikt z was nie ma drogie dzieci gimbazy.
Magnic napisał/a:
Amnesia? NUDA. Call of Cthulhu? Zieeew... Silent hill? Chujowa kamera i gówno widać.
w tej grze brakuje sweetaśnych jednorożców ale kto woli ja oglądałem game player na yt i idzie zdechnąc z nudów a przy oglądaniu choćby jebanego filmu na yt z amnesi aż ciarki przechodzą
rockface123 napisał/a:
w tej grze brakuje sweetaśnych jednorożców ale kto woli ja oglądałem game player na yt i idzie zdechnąc z nudów a przy oglądaniu choćby jebanego filmu na yt z amnesi aż ciarki przechodzą
Ja grałem w te gry i mogę powiedzieć, że są nudne.
Ju-On z kolei mi się podobał bo miał dreszcza w sobie (bez bicia mogę się przyznać: boje się duchów) i dostarczało emocji. Co prawda zabójcze nie jest ale potrafi podgrzać atmosferę.
znajdzcie sobie w google Hotel 626 strona odpali jedynie po zmroku i tez fajna bania
Penumbra 1,2 done (reqiem wieje chujem)
amnesia done
silent hill 1,2,3 done (od 4 wieje chujem)
resident evil 1,2,3 (od 4 wieje chujem)
Call of Cthulhu (od momentu dostania broni, wieje chujem)
W penumbrze i w amnesii musiałem pauzować grę kilkakrotnie. Zgroza. Szkoda, że na horyzoncie nie ma żadnych tytułów takiego pokroju, bo na nie warto zabulić parę groszy, żeby twórców docenic.
amnesia done
silent hill 1,2,3 done (od 4 wieje chujem)
resident evil 1,2,3 (od 4 wieje chujem)
Call of Cthulhu (od momentu dostania broni, wieje chujem)
W penumbrze i w amnesii musiałem pauzować grę kilkakrotnie. Zgroza. Szkoda, że na horyzoncie nie ma żadnych tytułów takiego pokroju, bo na nie warto zabulić parę groszy, żeby twórców docenic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów