18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Oto gra-test, który(ą) (podobno) rozwiązują studenci 2 roku informatyki w Chinach Ponoć niektórzy robią to natychmiast.
(mi się udało dopiero za trzecim podejściem...)

Kotek

Cel gry: Spróbuj okrążyć kota, żeby nie spierdolił z pola.
1. Kliknij na kota żeby rozpocząć grę.
2. Klikaj na jasne krążki i spróbuj nimi zablokować kota.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
teken 2014-02-04, 16:10
Pierdole to, nie da się. Wy czitujecie.
Zgłoś
a................0 2014-02-04, 16:12
To samo, co z grą w kropki Kto grał i wkurzał kolegów tym, że nie dało się z nim wygrać, łapka w górę.
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2014-02-04, 16:14
Grałem w to w szkole czasami, nie za każdym razem jest możliwe złapanie kota, ale gra w miarę prosta, więc nie wiem po co ten temat. Jest wiele trudniejszych gier na necie od tej.
Zgłoś
malomo 2014-02-04, 16:17
a to psebiegły kotecek
Zgłoś
Sosnowiec_jest_be 2014-02-04, 16:19 4
Nawet kot kładzie chuja na Sosnowiec;D
Zgłoś
Vinsix 2014-02-04, 16:23
Zajebiście, sadol robi się coraz bardziej podobny do srejków i innego wymysłu allaha.
Kurwa może jeszcze wrzucisz szachy dla ułomów ?
Zgłoś
Torghal 2014-02-04, 16:26
Kod:
http://en.wikipedia.org/wiki/A*_search_algorithm

Rozwiązanie!
Zgłoś
majdan_91 2014-02-04, 16:32
za 6 razem, ale się udało !
Zgłoś
modyf 2014-02-04, 16:39
od razu widać kto za młody żeby w szkole w kropki pogrywać
Zgłoś
bania8 2014-02-04, 16:40
ale sie z nim nameczylem, skurwysyn
Zgłoś
Yanuha 2014-02-04, 16:46
20%
:/
Zgłoś
Y0SH 2014-02-04, 16:48
ta gra jest zjebana w chuj - po prostu zwykły trolling. Normalnie jest nie do skończenia, tylko dzięki tym losowo zamkniętym polom da się to skończyć - no ale jak zawsze na sadisticu gówna na maksa dają bo nic dobrego nie znacie.
Zgłoś
norbi5544 2014-02-04, 16:51 1
kurwa od strzalu to zrobilem,w Chinach to juz pewnie magistra bym kurwa dostal za to. Tak wiem "kurwa" to przecinek.
Zgłoś
Belweder 2014-02-04, 17:12
Piwa nie dam, bo kot rozlał... a co do testu... to juz wolę robić test ciążowy z dziewczyną...
Zgłoś
lukaszq15 2014-02-04, 17:19
ze niby zoltki sie inteligentniejsi od nas? coz za rasizm, pewnie sie tyczy tylko tych studentow co robli ta gre
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem