Film pokazujący czego Polacy uczą za granicami naszego kraju
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bo żaden madafaka nie podskoczy do Polaka !
liscie w wykonaniu tego polskiego gamonia jak ja pierdole. chociaz raz mu mogl jebnac w ryja a nie ze srodrecza w glowe
Dzięki takim filmikom człowiek uśiwadamia sobie, że to co piszą o emigrantach z Polski to prawda... że wyjechali ci, którzy sobie tu nie radzili, cały ten motłoch, tałatajstwo, dzicz, złodzieje, kurwy, nieroby i pijaki.
Tak jak do nas zjeżdżają rumuni żebrać, tak tam pojechali dresiarze kraść i korzystać z socjala.
Jak widzę takich intelektualnych impotentów, to jest za tym by mieli zakaz powrotu do kraju, niech tam już siedzą, tu będzie spokojniej... jeszcze tylko Jarek z ekipą niech wykurwi na księżyc
Tak jak do nas zjeżdżają rumuni żebrać, tak tam pojechali dresiarze kraść i korzystać z socjala.
Jak widzę takich intelektualnych impotentów, to jest za tym by mieli zakaz powrotu do kraju, niech tam już siedzą, tu będzie spokojniej... jeszcze tylko Jarek z ekipą niech wykurwi na księżyc
dresy jadące zagranicę powinny dostawać profilaktyczny wpierdol na każdej granicy jaką przekraczają - granica posesji, granica dzielnicy, granica miasta, gminy, województwa, państwa, kontynentu...
i wreszcie coś by dotarło do ich mięśni mózgowych
i wreszcie coś by dotarło do ich mięśni mózgowych
Pojechał se tuman wielki jak moje wczorajsze gowno tylko po to zeby pokazac jaki to on pogramiacz liliputow. Zobaczcie jaki ryj ma przed kazdym strzalem jakby sobie myslal"kuuurwa aaale jestem zajebisty napierdalam w ryj wielkosci mojej reki" Ciekawe czy jakby dac taka sama malpe jak on to czy by tak napierdalal. Jebany wiesniak
up@ Ten drugi był z Angoli?
Bigos inaczej koks... No bywa z takimi chujami już tak jest swojej postury nie weźmie musi być mniejszy bo przecież co by było gdyby to on przegrał..... wstyd za naród
Błędnika nie oszukasz. Jakby mu przywalił w ucho, to pomimo, że wysoki, to by padł na glebę.
Co za ogromny matoł I najlepsze jak pokazuje "zajebał mi tym, tutaj " to takie smutne
aż się lża w oku kręci.
jak u mnie na imprezach
tylko u nas zamiast takich małych kolesi są dziewczyny
jak u mnie na imprezach
tylko u nas zamiast takich małych kolesi są dziewczyny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów