Zajebista gra , Film autorstwa WudzWioski
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Co ci ludzie chcą od tej baby. Wystarczy się przyjrzeć że nie bierze tego dla siebie, jedną butelkę oddaje babie stojącej obok................
Kurwa ile jeszcze bydło zamierza tłuc o tym Radomie? Było, pośmialiśmy się, minęło...
"Gra waży 5 MB czyli niedużo"... No kurwa, jebaniec podłączył sobie chyba do telefonu dysk zewnętrzny na USB. Co za czasy, gówniana gierka, która w czasach pasjansa i sapera miała by góra 200 kb, teraz zajmuje 5 MB i jest to niedużo? Ja pierdolę, cały prince of persia się na jedną dyskietkę mieścił... A chuj, wkurwiłem się, idę się napić trzech cytryn.
(...)
Od Nyana to ty się odpierdol
to na pewno klocuch? jakoś się wyrobił, zbyt profesjonalnie jak na niego.
Za klocucha piwko, ale ciekawe ile miesięcy będą się idioci jarać "chytrą babą" jak to wcześniej było z "mielno niszczy każdego", "amelinium", "znów się zepsuło to wideło", "ale urwał", "jestem hardkorem"..
"Film autorstwa WudzWioski "
wpiszcie se ten login na żyd tubie to znajdziecie, koleś bawi się w Klocucha
wpiszcie se ten login na żyd tubie to znajdziecie, koleś bawi się w Klocucha
MarianKopyto tu można pograc w ta gre
www.digitalparadise.pl/chytrababa/
www.digitalparadise.pl/chytrababa/
Do bani , na starego androida 2.1 w xperi x8 nie ma tej gry w markecie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów