18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Janiewiem 2012-12-27, 10:18
bez kitu, masz głos jakbyś robił kupe
Zgłoś
B................i 2012-12-27, 10:38
Co ci ludzie chcą od tej baby. Wystarczy się przyjrzeć że nie bierze tego dla siebie, jedną butelkę oddaje babie stojącej obok................
Zgłoś
Z................y 2012-12-27, 10:49
Kurwa ile jeszcze bydło zamierza tłuc o tym Radomie? Było, pośmialiśmy się, minęło...
Zgłoś
Machol 2012-12-27, 10:57
"Gra waży 5 MB czyli niedużo"... No kurwa, jebaniec podłączył sobie chyba do telefonu dysk zewnętrzny na USB. Co za czasy, gówniana gierka, która w czasach pasjansa i sapera miała by góra 200 kb, teraz zajmuje 5 MB i jest to niedużo? Ja pierdolę, cały prince of persia się na jedną dyskietkę mieścił... A chuj, wkurwiłem się, idę się napić trzech cytryn.

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-12-27, 11:27 1
Hesbollah napisał/a:

(...) NYAN Cat, (...) Czy ludzie się naprawdę tym jarają, czy tylko gimbaza? Niczym Kevin w święta....błagam.
(...)

Od Nyana to ty się odpierdol
Zgłoś
Kakerson 2012-12-27, 11:34
kurwa nie idzie go słuchać -.-
Zgłoś
marcinek6000 2012-12-27, 12:13
to na pewno klocuch? jakoś się wyrobił, zbyt profesjonalnie jak na niego.
Zgłoś
Anders Breivik 2012-12-27, 12:16
Za klocucha piwko, ale ciekawe ile miesięcy będą się idioci jarać "chytrą babą" jak to wcześniej było z "mielno niszczy każdego", "amelinium", "znów się zepsuło to wideło", "ale urwał", "jestem hardkorem"..
Zgłoś
wormarder 2012-12-27, 13:02
"Film autorstwa WudzWioski "

wpiszcie se ten login na żyd tubie to znajdziecie, koleś bawi się w Klocucha
Zgłoś
MareKSG 2012-12-27, 13:11
Piwo za materiał własny.
Zgłoś
robi91 2012-12-27, 14:24
MarianKopyto tu można pograc w ta gre
www.digitalparadise.pl/chytrababa/
Zgłoś
jurek91 2012-12-27, 15:59
Do bani , na starego androida 2.1 w xperi x8 nie ma tej gry w markecie

aj tam aj tam xD
Zgłoś
Din 2012-12-27, 16:43
No, muszę powiedzieć, że tym z marketingu od zbyszko viral się udał.
Zgłoś
Yamissek 2012-12-27, 17:19
Głos wyhodowany w internecie.
Zgłoś
tigerqaz 2012-12-27, 17:52
Jakie ta baba musiała mieć wstydliwe święta, tu rodzinka się zjechała a na stole 3 cytryny ja pierdole...

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów