📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chyba mu chujowo obciągała (gacie spuszczone) i dostała z liścia. Wyglądała na wystraszoną a nie zadowoloną.
żmij napisał/a:
Flodzia, ale ty nie pozwalaj się tak traktować!
Nie przeżyjesz za kogoś życia. Cierpienie uszlachetnia
SpeedyG napisał/a:
Typiara zabawia się wibratorem, więc pewnie jakaś sekskamerka za kilka kopiejek.
to nie wibrator, to termometr, na pewno ma covid
Już wyjaśniam. W tym chodzą tylko najwięksi popierdoleńcy.
w latach 80-90 ruskie kurwy jak wpierdol nie dostaly to mowily, ze slabe ruchanie bylo
internety podaja ze pani podobno z ameryki chyba ze jakas importowana
iafd.com/person.rme/perfid=lolamai/gender=f/lola-mai.htm
w sumie jak wrzucasz nie chore to tez
iafd.com/person.rme/perfid=lolamai/gender=f/lola-mai.htm
Jestem kobietą pełną siły i chęci do walki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów