Nie ustają zamieszki po zastrzeleniu Waltera Wallace'a, nożownika, który rzucił się na policjantów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A ja w tym widzę drugie dno, oczywiście że można by ich powstrzymać, złapać liderów organizujących to (tak są całe grupy gdzie się umawiają jaki sklep i kiedy) lub postawić patrol pod sklepami - ALE, tak samo jak nasz strajk kobiet jest to rządowi na ręke, dziel i rządź w pełnej skali. Dzielić, powodowac konflikty, podjudzać a następnie kontrolować.
Więc podniecajcie się strajkiem na który zaraz zwalą lockdown Polski, grzmijcie jak to małpy kradną - robicie dokładnie to co chce władza muminki moje.
Więc podniecajcie się strajkiem na który zaraz zwalą lockdown Polski, grzmijcie jak to małpy kradną - robicie dokładnie to co chce władza muminki moje.
roboczych butów nie ukradli
Ci co mają za idola nożownika i tylko dla tego ze był czarny i pod tym pretekstem wszczynają zamieszki dlaczego nie ma tam normalnego wojska z m4 i czołgami do powstrzymania tego ?
Z tego helikoptera to powinni do nich strzelać a nie nagrywać...
Poziom życia murzynów w stanach drastycznie wzrośnie po takim plądrowaniu sklepów
Typowe N-wordy
W tych stanach,odjebanie czarnucha przez policję.To taki sygnał jak u nas promocja na karpia w lidlu.
Taka kurwa akcja promocyjna.
Taka kurwa akcja promocyjna.
teraz już tak będzie za każdym razem, jak się uspokoi to będą ciągnąć losy kto ma się podłożyć policji, żeby reszta dalej mogła kraść.
Zastanawia mnie tylko, że amerykańscy sklepikarze widząc, że jest przyzwolenie policji na plądrowanie i w zasadzie społeczne przyzwolenie również (poza ludźmi do których wpadnie dzika murzyńska horda), nie zabezpieczają swoich sklepów w należyty sposób. Jak bym miał sklep to bym wykopal do okoła fosę, wilcze doły z prętami nasmarowanymi gównem, drut kolczasty na dachu, otwory strzelnicze zamiast okien, nad wejściem kocioł na gotujący się olej. W środku fortu zapas jedzenia i amunicji, granatów fosforowych i termitu na 6 miesięcy murzyńskiego oblężenia
Broniła bym swojego sklepu jak fortu. Żadna czarna malpa która by podeszla nie uszła by z życiem.
-Ernest Hemingway
Broniła bym swojego sklepu jak fortu. Żadna czarna malpa która by podeszla nie uszła by z życiem.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów