📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajnie się jechało przez ten grad...
Ogólnie to fajnie miasto wyglądało po tym 10 minutowym jajobiciu- Powybijane szyby, zniszczone samochody, powyrywane płoty, połamane drzewa, zalane drogi i osiedla- Przypominam że przed gradobiciem był wiatr, taki że dzięki niemu wybrudziłem się błotem, dostałem z porządnego gradu i zmokłem (bynajmniej błoto się zmyło).
A teraz prochy i okłady z lodu :]
Ogólnie to fajnie miasto wyglądało po tym 10 minutowym jajobiciu- Powybijane szyby, zniszczone samochody, powyrywane płoty, połamane drzewa, zalane drogi i osiedla- Przypominam że przed gradobiciem był wiatr, taki że dzięki niemu wybrudziłem się błotem, dostałem z porządnego gradu i zmokłem (bynajmniej błoto się zmyło).
A teraz prochy i okłady z lodu :]
tata, mama, bacia chodz!!!! szybko!!!!
A sama piz*a nic nie ruszy kapska tylko panike sieje
....
baby leniwe je**ne
A sama piz*a nic nie ruszy kapska tylko panike sieje
....
baby leniwe je**ne
Co za pizda z tej cipy... ja pierdole...
Nie biję kobiet i w ogóle mam do nich szacunek...
Ale tej bym zajebał w ten pysk tak, by się własnym gównem nakryła.
Pierdolona paniusia.
Nie biję kobiet i w ogóle mam do nich szacunek...
Ale tej bym zajebał w ten pysk tak, by się własnym gównem nakryła.
Pierdolona paniusia.
szybko szybko szybko bo kfiatki szybko szybko szybko! gratuluję braku mózgu.
Szkoda, że jeszcze po wujka z poza granicy nie zadzwoniła, żeby im pomógł kwiatki ściągać, a sama gówno zrobi bo nagrywać musi rodzinne przedstawienie -.-"
Zamiast odłożyć ten telefon i pomóc matce ściągać kwiaty z parapetu to drze japę jak mały żyd podczas obrzezania
K*** jak bym miał taką babę to bym jej łeb wystawił za to okno na ten grad.
Razem k*** z tymi kwiatkami
Razem k*** z tymi kwiatkami
Ja pierdole a ta dziwka co kameruje tylko dyryguje sama by postawiła kamerę i zaczęła coś robić a nie tylko drze mordę i rozkazuje jebana suka... normalnie się wkurwiłem a teraz czekam na warna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów