📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Całą rodzina się zleciała.
3.40 Wszystko wszystko nagrałam. Teraz co do sądu kurwa grad poda
jak mnie wkurwia jak baby tak panikują...
Ja z plastikowymi oknami miałbym przejebane (oczywiście w całym domu są plastikowe tylko w moim pokoju stare drewniane)
Za szybę + wstawienie do okna PCV należy się 500-600zł. Za JEDNĄ szybę. A szyby w tych oknach są zgrzewane czy tam hermetrycznie - nie wiem, nie jestem okinennikiem.
Jak u siebie kiedyś wyjebałem szybę to przyniosłem ze śmietnika, dociąłem, trochę kitu i już z 5 lat sobie jest.
Za szybę + wstawienie do okna PCV należy się 500-600zł. Za JEDNĄ szybę. A szyby w tych oknach są zgrzewane czy tam hermetrycznie - nie wiem, nie jestem okinennikiem.
Jak u siebie kiedyś wyjebałem szybę to przyniosłem ze śmietnika, dociąłem, trochę kitu i już z 5 lat sobie jest.
Przyleciał z Sosnowca
Ty no kurwa dziura normalnie na przestrzał Mamo babcia ! szybko zabierzcie to <hlyp> Niech to juz przejdzie. No kurwa zawsze trafi sie taka co drze morde do lokówki ;/
Dla faceta flaszka za opanowanie, dla kamerzystki knebel.
Allah akbar, grad jest wielki!
Mi nawet balkon nie zamókł
Allah akbar, grad jest wielki!
Mi nawet balkon nie zamókł
miomol napisał/a:
Ja z plastikowymi oknami miałbym przejebane (oczywiście w całym domu są plastikowe tylko w moim pokoju stare drewniane)
Co ty piepszysz pakiet szybowy 4-16-4 kosztuje 70zł metr kwadratowy, wymiana trwa ok 5 minut koszt 30-50zł
obstawiam że te szyby to 3mm bo 4mm w pakiecie trudno młotkiem zbić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów