Magic of Photoshop, czyli przemiana murzynki w normalną, białą kobietę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
naklikał, nawciskał, nakolorował a i tak efekt chujowy jakby to było w gimnazjum na lekcji informatyki robione:)
serio... tak szczerze i obiektywnie.
serio... tak szczerze i obiektywnie.
.:. napisał/a:
Tyś kurwa gimpa widział. Sierota łindołsowa.
Może nie jest to Gimp (taki przykład), ale kurwa, człowieku, Gimp to gówno, pogódź się z tym.
Jak dla mnie to nic jej to nie pomogło, z czegoś co jest czarne (a więc naturalnie brzydkie) zrobił brzydką białą
tak od bawełny nie uciekniesz
może browar kupił...
może browar kupił...
rasizm
Niedługo jak kupisz białą pralkę to zostaniesz wyzwany od rasistów!
Get up, look up, and don't ever give up !
Tylko te kudły nie pasują do normalnej kobiety, żadna biała kobieta nie miała by tak obrzydliwej fryzury:/ (nie licząc gessler)
Tutaj inna przeróbka tej samej osoby:
/watch?v=os0q5WrsGeY
Swoją drogą ten grafik to kobitka. :o
/watch?v=os0q5WrsGeY
Swoją drogą ten grafik to kobitka. :o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów