📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Muzyka to nie sprzedajna dziwka , nie ma sensu pchać się do mam talent czy innego gówna by zyskać żydowskich pośredników a samemu dostawać ochłapy przy dobrych wiatrach .
Gdyby ktoś był w Katowicach i chciał posłuchać na żywo to uderzać na:
a) Dworzec PKP w przejściu podziemnym
b) Rondo Sztuki w Centrum
c) W przejściu przy przystanku tramwajowym WPKiW "Wejście główne", przy parku rozrywki
Więcej miejsc nie znam.
Ktoś poruszał temat promocji. Jego urok w niszy właśnie. Pytanie czy chciałby grać na większą skalę.
a) Dworzec PKP w przejściu podziemnym
b) Rondo Sztuki w Centrum
c) W przejściu przy przystanku tramwajowym WPKiW "Wejście główne", przy parku rozrywki
Więcej miejsc nie znam.
Ktoś poruszał temat promocji. Jego urok w niszy właśnie. Pytanie czy chciałby grać na większą skalę.
Przemysł muzyczny to dziwna branża. Umiejętności praktycznie nie mają znaczenia. Nie liczy się praca włożona w sukces, nie liczy się talent. Ile jest brzydkich piosenkarek, osiągających sukces na scenie muzycznej w naszym kraju, czy zagranicą? Znacznie częściej widzi się umalowane cizie świecące tyłkami i piszczące tak, że uszy puchną. U mężczyzn lepiej nie jest, bo coraz częściej na scenę wkraczają nażelowane pedałki, które mają głos jakby zatrzymali się w połowie mutacji. Najlepsze jest to, że prawie żadna z tych "gwiazd" nie ma pojęcia, co to jest oktawa czy akord.
To tak tytułem wstępu. Poniżej filmik przedstawiający dwóch gitarzystów grających na dworcu w Katowicach i dorabiających sobie w ten sposób. Utwór z tego co wiem, wymyślony jest przez nich.
Żeby tak grać na gitarze, trzeba mieć talent i energię do pracy. Trzeba ćwiczyć kilka godzin dziennie. W nagrodę otrzymujesz możliwość gry na dworcu, czyli to samo co osoba, która w tydzień nauczyła się 4 akordów na krzyż i gra piosenki rajdowe, śpiewając przy tym tak, jakby słoń jej na ucho nadepnął.
To tak tytułem wstępu. Poniżej filmik przedstawiający dwóch gitarzystów grających na dworcu w Katowicach i dorabiających sobie w ten sposób. Utwór z tego co wiem, wymyślony jest przez nich.
Żeby tak grać na gitarze, trzeba mieć talent i energię do pracy. Trzeba ćwiczyć kilka godzin dziennie. W nagrodę otrzymujesz możliwość gry na dworcu, czyli to samo co osoba, która w tydzień nauczyła się 4 akordów na krzyż i gra piosenki rajdowe, śpiewając przy tym tak, jakby słoń jej na ucho nadepnął.
zapierdalają jak kalashnikov.
Maderfakermen napisał/a:
zapierdalają jak kalashnikov.
Kalashnikov to przy nich popierdółka, bardziej pasuje to:
Zauważam, że użytkownicy Sadistic zaczynają doceniać wartościowe rzeczy, dobry znak
Przypomina mi się Rodrigo y Gabriela - Tamacun, też niezłe
Przypomina mi się Rodrigo y Gabriela - Tamacun, też niezłe
Szukając po tagach znalazłem tylko inny filmik pokazujący jego możliwości.
Gość nazywa się Mariusz Goli i widać, że gra na gitarze od dawna i to jego pasja.
Gość nazywa się Mariusz Goli i widać, że gra na gitarze od dawna i to jego pasja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów