📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Jemkoty napisał/a:
No nie mogę, ale przejebana ta polska wersja Granie w GTA po polsku to musi być chujnia XD współczuje tym, którzy są debilami i nie potrafią się nauczyć najprostszego i najbardziej uniwersalnego języka świata. Wiem już skąd się biorą te wszystkie negatywne opinie o GTA IV - od gimbusów, którzy grali w to nie znając języka - cutscene'y i gadki bohaterów to 90% smaku tej gry, a nawet z napisami polskimi to musi być jedna wielka PAJDA, bo to już nie to samo. To tak jakby oglądać Pulp Fiction z lektorem albo z napisami nie znając angielskiego - bezsens
No widzisz ty znasz angielski a mimo to jesteś debilem. Skoro 90%smaku gry to gadanie bohaterów to nie graj w tą grę, poczekaj aż jakiś vloger będzie ją przechodzil na yt
Ja tę grę online widzę tak jak ktoś pokazał na tym obrazku
Przecież to nie jest trailer tylko z trailer z dodatku GTA Online który wyjdzie później. W pierwszym wydaniu GTA w ogóle nie będzie multi tylko później wyjdzie osobny dodatek nazwany Gta Online.
Ja tam spokojnie sobie czekam na wersję PC, powinna być około czerwca 2014r.
Ja tam spokojnie sobie czekam na wersję PC, powinna być około czerwca 2014r.
Jak to ogladalem, ze slodkim i spokojnym niczym tafla Morskiego Oka glosem lektorki, opisujaca w bardzo specyficzny sposob jatke na ekranie, to czulem sie jakbym ogladal fragment filmu science-fiction z lat '90 ze zdegenerowanym spoleczenstwem w tle. O tempora o kurwa mores .
Ale wyglada przezajebiscie, na pewno zagosci w czytniku na dlugo. A ten multiplayer z content editorem to bedzie po prostu orgia zniszczenia.
Ale wyglada przezajebiscie, na pewno zagosci w czytniku na dlugo. A ten multiplayer z content editorem to bedzie po prostu orgia zniszczenia.
Definitywnie kupuje na PS3. Niby chujnia, że 16 graczy, ale z drugiej strony lepiej tak niż być non-stop przejeżdżanym lub żeby rozbijali mi na łbie helikoptery.
W polskiej wersji usłyszałem mechaNIka. To na pewno nie jest Krystyna Czubówna.
Kurwa, tą grę kupię ale oczywiście tam gdzie najtaniej, czyli na torrentach
*Uwielbiam* gry, które starają się naśladować rzeczywistość. Że popływasz na kompie w oceanie, pograsz swoją wirtualną postacią w tenisa albo kupisz teleskop i popatrzysz na wirtualne gwiazdy. Kurwa, kup sobie teleskop albo jedź nad jezioro i zrób to na żywo Fakt, nie masz mafijnych kumpli i nie dorwiesz M16 żeby pogadać za jego pomocą z przeciwnikiem, ale kurde... chociaż w tego tenisa pograj na żywo.
Starzeję się widocznie. Kiedyś mogłem ciupać w Duke Nukema 3D, Quake'i, wszystkie kolejne Cywilizacje (no dobra, Civ5 wciąż czasem odpalam jak mam ochotę być warzywem przed kompem) i mnóstwo innych gier godzinami, a teraz szkoda mi na to czasu, bo mam za dużo rzeczywistych rozrywek.
Starzeję się widocznie. Kiedyś mogłem ciupać w Duke Nukema 3D, Quake'i, wszystkie kolejne Cywilizacje (no dobra, Civ5 wciąż czasem odpalam jak mam ochotę być warzywem przed kompem) i mnóstwo innych gier godzinami, a teraz szkoda mi na to czasu, bo mam za dużo rzeczywistych rozrywek.
Jak będzie na PC to bankowo kupuję. Tylko mam nadzieję że w multi, będzie można robić całkowicie własne tryby np RP itp. No i żeby gimbusy się nie dobrały. Najlepiej by było jak by gra była na dowód.
gdybym tylko mial konsole...albo najnowszego kompa...ehh
Znając Rockstar, na kompa wyjdzie kupa. Gra jest robiona na konsole, i najprędzej konwersja będzie chujowa. Jak na razie najlesze moim zdaniem gra od Rockstara, Red Dead Redemption nigdy nie została wydana na PC, a GTA IV na PC było porażką.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów