Korwin o tym mówił. Zaminować, wyjebałoby jednego, drugiego i reszta by sobie poszła. No ale unia jewropejska zabrania stosowania min...
Nie Unia a Traktat Ottawski który ,w przeciwienstwie do ruskich czy bialorusinów, debilnie podpisaliśmy.
Pijany ale przynajmniej próbuje mówić po angielsku i wtrąca polskie "zajebiście". A po jakiemu odpowiada mu Polak? Ręce opadają. Ani języka sąsiada ani międzynarodowego angielskiego...
Nie ogarniasz tematu. Przecież nasi po prostu nie będą zniżać się do ich poziomu, nawet jeśli zapytałby ich o chiński. Że też to trzeba tłumaczyć.
w moment po zgłoszeniu
...
a nie kurwa nagrywanie by wrzucić do neta...
1. Ale że co? Co tu zgłaszać, komu i po co?
2. Niech świat widzi poziom tego "kryzysu humanitarnego".
Podpisaliśmy traktat o wycofaniu min przeciwpiechotnych... Także ten... Korwin, czy ktokolwiek może sobie pierdolić...
No jak mówisz przeciwpiechotnych nie możemy stosować, to może przeciwczołgowe? Jak dupnie to nie będzie trzeba leczyć
Jak tam jest obowiązkowa służba i biorą lumpów do armii to taki jest efekt.
lump, nie lump, przynajmniej potrafi coś po angielsku sklecić, a ten nasz inteligent nawet nie potrafi odpowiedzieć, ani odmówić...
No jak mówisz przeciwpiechotnych nie możemy stosować, to może przeciwczołgowe? Jak dupnie to nie będzie trzeba leczyć
Pczeciwczołgowe nic nie dadzą . Potrzeba odpowiednio dużego nacisku na zapalnik aby doszło do ekspsplozji . Tak że dupa z pomsu
Pijany ale przynajmniej próbuje mówić po angielsku i wtrąca polskie "zajebiście". A po jakiemu odpowiada mu Polak? Ręce opadają. Ani języka sąsiada ani międzynarodowego angielskiego...
Mówi o prostu dawnym językiem pana - Polaka. I chuj mnie obchodzi, czy ta wschodnia kacapia mnie rozumie
W paru miejscach na świecie byłem i uwierzcie mi My Polacy bardzo dobrze ogarniamy języki obce, zwłaszcza angielski.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów