źródło: Przeclaw24.pl / Mateusz Szczuplak
źródło: Przeclaw24.pl / Mateusz Szczuplak
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czemu nie potrafimy podnieść się po I W, a nie po II W? Czy nie uważasz że brak funduszy z planu Marshalla odegrał niewielką rolę w rozwoju POlandii? A co z komuną? Wytłumacz mi proszę.
Jak zwykle ukazuje się polaczkowatość. Gdzieś jest lepiej, u nas gorzej, "wypierdalaj tam gdzie lepiej jak ci się nie podoba". A może jednak zrobić tak, żeby więcej takie zdjęcia nie powstawały i nie pokazywały, że żyjemy w kraju w którym wiecznie drogowcy są zaskoczeni przez zimę, rząd nie wie co robić z publicznymi pieniędzmi, więc kupuje każdemu posłowi iPada (żeby potem oślinionym palcem, niczym przewracając stronę w książce, mazać po ekranie), a ludzie nie skaczą sobie do gardeł o byle pierdołę? Jesteśmy jednym z tych krajów, który nie potrafi się podnieść po wojnie. Tylko nie po II a po I WŚ, bo to wcale nie komuna sprowadziła na nas taki szajs. My sami, nikt nie musi pomagać.
Czekam na hejt.
Dobrze kolego gadasz. Jednak z tym że II WŚ nie przyczyniła się do pogorszenia sytuacji naszego państwa to się nie zgadzam. Po pierwsze wybili nam inteligencję (a zostawili głównie prostaczków), a po drugie zrównali z ziemią połowę kraju. Budynki odbudujesz szybko, jednak aby wytworzyć inteligencję potrzeba już kilka pokoleń! Tak pokoleń, ponieważ można wysłać prostaczka na studia, ale on nigdy nie będzie miał nawyków i ogłady, które posiada wychowanek wielopokoleniowej inteligenckiej rodziny.
Dobrze kolego gadasz. Jednak z tym że II WŚ nie przyczyniła się do pogorszenia sytuacji naszego państwa to się nie zgadzam. Po pierwsze wybili nam inteligencję (a zostawili głównie prostaczków), a po drugie zrównali z ziemią połowę kraju. Budynki odbudujesz szybko, jednak aby wytworzyć inteligencję potrzeba już kilka pokoleń! Tak pokoleń, ponieważ można wysłać prostaczka na studia, ale on nigdy nie będzie miał nawyków i ogłady, które posiada wychowanek wielopokoleniowej inteligenckiej rodziny.
Uważaj, Chlebson. Prawdziwa inteligencja ma to do siebie, że nie patrzy na pochodzenie człowieka, tylko na jego osobistą wartość i osobiste zasługi. Każdy zaczyna od zera i większość na zerze się zatrzymuje.
Przyklad z wczoraj - DK22 Dobiegniew - Gorzów Wlkp czarna, DK 26 od skrzyzowania z S3 do granicy Krajnik/Schwedt czarna. Wjazd do Niemców i nie trzeba bylo dlugo czekac na rozczarowanie - B167 Joachimsthal - Neuruppin nadawala sie na urzadzenie kuligu, a to dobre 70km drogi.
Moge tak wymieniac jeszcze dlugo, ale przynajmniej doswiadczylem tego o czym mowie, a takie pierdolenie sprzed komputera o tym, ze gdzies jest lepiej a u nas tylko do dupy, to mozecie sobie podarowac.
pozdrawiam napinaczy, hejterow i innych pierdolacych, ze taka chujnia to tylko w PL
tzn ogolnie, to tu nie ma chujni, ale ot taki przypadek nieodsniezonej drogi do pracy na tym cudownym zachodzie. ciao
Wiesz co? ... Albo lepiej. Spierdalaj.
Hehe co za kurwa pustak i prymityw.. I na dodatek dostanie ostrzeżenie
Ps. Pozdrawiam zjebanego modka, który dał mi ostrzeżenie za to, że pojechałem jakiemuś szczurowi, który beształ zasługi Małysza. Pizduś pewnie nawet nie wiedział kto to a ja za powiedzenie pary gorzkich słów dostałem ostrzeżenie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów