Co prawda oculus rift [to te okularki] są jeszcze we wczesnej fazie projektu, ale pomysł nabiera już konkretnych barw. W połączeniu z urządzeniem razor hydra może dać naprawdę sporo emocji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wow, az mi przypomniales helmy Virtual Reality, Pepsi mialo z nimi akcje promocyjna, kosmos normalnie za tamtych czasow ;]
Wyobraźcie sobie ilu kamperów by było na tym gównie ;/ Każdy grubas by nie chciał dupy podnieść i by kurwa kampił
Ciekawe jak sie wpisuje czity na nieskończona amunicje B-)
o kurza twarz, zarzucić kwasa i wejsc do gry, wyobraźcie sobie kontynuacje postal w tej postaci !
marcinc53: VFX1 powstał w 1995 a to już prawie 20 lat obecności takiego rozwiązania na rynku konsumenckim. Co więcej, miałem to cudo na głowie w czasach licealnych (1997?) na jakichś targach/pokazach w Polsce (chyba Quake na tym działał). Dekalibrowało się okropnie szybko, oczy bolały, rozdzielczość powalała - 263×230.
Czekam, kiedy coś ruszy w dobrym kierunku w branży ale zamiast VR dostajemy kinecta, move i inny marketingowo rozdmuchany badziew dla familijnych amatorów
Czekam, kiedy coś ruszy w dobrym kierunku w branży ale zamiast VR dostajemy kinecta, move i inny marketingowo rozdmuchany badziew dla familijnych amatorów
Ponoć Doom 4 ma obsługiwać Oculus Rift. Wszystko fajnie, tylko, że większość graczy po doświadczeniu horroru w taki sposób będzie pływać w kace.
kotaku.com/playing-occulus-rift-with-only-one-eye-1074765790 - gość testuje Oculus Rift na jednym oku.
A ja do dzisiaj gram w gry na dosbox'a.
Kurwa pamiętam, że jeszcze za łebka jak miałem około 10-12 lat to w Realu stały takie "kapsuły" czy chuj wie co, zakładało się okulary/hełm do łapy kontrolery i takie same efekty były.
Granie wyewoluowalo ? Chlopie ja na takim sprzecie gralem lekko ponad 10lat temu na targach komputerowych... Chlop tu mozna powiedziec ma straszna pazdzierz do tego co naprawde mozna spotkac obecnie narynku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów