Doszło więcej niż trzeba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Doszło więcej niż trzeba
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za debil sprowadził do Ameryki to, przed czym uciekli jego praprzodkowie z Afryki?
No kurwa - co za debil!
No kurwa - co za debil!
Forum jebanych rasistów i ksenofobów!
Ona po prostu wyraża swoją kulturę i tradycję wy biali, heteroseksualni rasiści.
Wy nigdy nie byliście niewolnikiem i nie wiecie jak to jest! Ona też nie ale jako mniejszość etniczna ma prawo pierdolić o tym, że 200-300 lat temu prawdopodobnie jej przodek zapierdalał na smyczy zbierając bawełnę dla białego pana i z góry zakładać, że wy jesteście potomkiem tegoż pana.
Ona po prostu wyraża swoją kulturę i tradycję wy biali, heteroseksualni rasiści.
Wy nigdy nie byliście niewolnikiem i nie wiecie jak to jest! Ona też nie ale jako mniejszość etniczna ma prawo pierdolić o tym, że 200-300 lat temu prawdopodobnie jej przodek zapierdalał na smyczy zbierając bawełnę dla białego pana i z góry zakładać, że wy jesteście potomkiem tegoż pana.
Nie wiem w czym problem, w Polsce choć ludzie nie, ale zwierzęta mogą szczać publicznie i nic się nie dzieje. Pojebane prawo ale tak to już jest.
Wkurwiona na cały świat bo musi pracować zamiast dostawać socjal
Kurła - jak można było przegrać tę jebaną Wojnę Secesyjną - no kurła jak???
Ci kurierzy i kurierki to jednak maja przejebana robote nawet czasu zeby sie wysrac
Co za ostentacyjnie leniwa pizda. Paczkę pierdolnęła, zamiast położyć, załatwiła się na ulicy zamiast pójść na pobocze.
Nie odpowiada praca? Do się kurwa zwolnij.
Nie odpowiada praca? Do się kurwa zwolnij.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów