📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To jest kurwa odpowiedz na Panią Basie w odwrotnym wydaniu.kurwa na Baśkę wrzucacie, że głupia baba, że na youtube z nią a nie na sadistica, a to co kurwa ma być?To już tamta jest bardziej sadystyczna od tej jebanej dewoty.niedługo wejdę na harda i będzie orędzie papieża z Watykanu! nosz kurwa wasza mać
każdy widział kto to widział hahahah
a zylem w przekonaniu ze polski interweb jest nudny i opiera sie tylko na 'ale urwal' ;D
Ciekawe jak ona z tak krzywym zgryzem i zębami gałę opierdala.
kiepska prowokacja, trzeba być wybitnym kretynem, zeby brac te słabe filmy na powaznie.
Od kiedy małpy mają tatuaże?
mazuch napisał/a:
To musi być prowokacja. Luntek jak to zobaczy to jej wpierdoli!
Zutylizować...
Ciężko mi złapać oddech jak jej słucham
Chloniecie wszystko jak gąbka sraczke. Pozniej kazdy twierdzi ze ma swoje zdanie. Niewiem co trzeba miec w glowie zeby nie widziec w tym prowokacji. Spinajcie dupska dalej a ten kto za tym stoi razem z ta gruba masarą ma z was beke
Pozdro dla kumatych !
Pozdro dla kumatych !
@Powell "profesor moherowy pisowiec". Nie studiujesz czasem na politologii UMCS?
Kurwa, nie rozumiem tego starego społeczeństwa... Cisną na Żydów że to skurwysyny i w ogóle, a Jezus kurwa to kim był? Polakiem? Ale co ja tam wiem... Jebane katoliczki które same nie wiedzą w co na prawdę wierzą...
jedynka do kontroli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów