18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
szczepan_gks 2012-06-16, 10:44
To jest kurwa odpowiedz na Panią Basie w odwrotnym wydaniu.kurwa na Baśkę wrzucacie, że głupia baba, że na youtube z nią a nie na sadistica, a to co kurwa ma być?To już tamta jest bardziej sadystyczna od tej jebanej dewoty.niedługo wejdę na harda i będzie orędzie papieża z Watykanu! nosz kurwa wasza mać
Zgłoś
PikosTychy 2012-06-16, 10:50
każdy widział kto to widział hahahah
Zgłoś
Ciatlen Venitius 2012-06-16, 10:59
a zylem w przekonaniu ze polski interweb jest nudny i opiera sie tylko na 'ale urwal' ;D
Zgłoś
M................f 2012-06-16, 11:05
Ciekawe jak ona z tak krzywym zgryzem i zębami gałę opierdala.
Zgłoś
elvese1 2012-06-16, 12:17
kiepska prowokacja, trzeba być wybitnym kretynem, zeby brac te słabe filmy na powaznie.
Zgłoś
PimpMyDick 2012-06-16, 12:23
Od kiedy małpy mają tatuaże?
Zgłoś
hell.no 2012-06-16, 14:07
mazuch napisał/a:

To musi być prowokacja. Luntek jak to zobaczy to jej wpierdoli!

Zutylizować...
Zgłoś
demonologia 2012-06-16, 14:25
Ciężko mi złapać oddech jak jej słucham
Zgłoś
boonsaw 2012-06-16, 14:28
Chloniecie wszystko jak gąbka sraczke. Pozniej kazdy twierdzi ze ma swoje zdanie. Niewiem co trzeba miec w glowie zeby nie widziec w tym prowokacji. Spinajcie dupska dalej a ten kto za tym stoi razem z ta gruba masarą ma z was beke

Pozdro dla kumatych !
Zgłoś
krav_magik 2012-06-16, 14:31
@Powell "profesor moherowy pisowiec". Nie studiujesz czasem na politologii UMCS?
Zgłoś
sarkazm 2012-06-16, 15:02
Ja pierdole. Eksterminacja tylko, natychmiast!
Zgłoś
series 2012-06-16, 16:04
Kurwa, nie rozumiem tego starego społeczeństwa... Cisną na Żydów że to skurwysyny i w ogóle, a Jezus kurwa to kim był? Polakiem? Ale co ja tam wiem... Jebane katoliczki które same nie wiedzą w co na prawdę wierzą...
Zgłoś
Portnoy 2012-06-16, 16:11
Za grazyne zawsze piwo

To Live Forever
Zgłoś
Champion 2012-06-16, 16:16
jak słyszę tą Grażynę to mi się ciśnienie podnosi.
Zgłoś
marcinek329 2012-06-16, 17:41
jedynka do kontroli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów