Moi pradziadowie ginęli za to, żeby waszych matek teraz nie ruchał brudny niemiec.
Co za ignorancja. Teraz ludzie mają w dupie głęboko przynależność narodową i historię. Przypomnicie sobie o niej, jak wasze córki i matki wypierdoli syfiasty szeregowiec frontowiec z Rosji.
Pamiętajcie - Historia lubi się powtarzać.
Teraz jest miło i przyjemnie. Bo kurwa siedzicie w domu, pod spódnica mamy i nie wiecie co się na świecie wyrabia.
Wejdziecie na HARDA i się będziecie podniecać, że nie mierzi was widok roztrzaskanej głowy. Są kraje, gdzie takie widoki są codziennie na ulicy. Tylko, że ta rozjebana głowa może być twoim bratem lub ojcem.
Chuj wam w dupę. W razie potrzeby wolę walczyć o wolność, niż pozwolić aby zaborca zagarnął mój język i kulturę.
Pakujcie w samochody, samoloty i idźcie cwaniakować gdzie indziej.
Nie jestem popieprzonym nacjonalistą, ale nie zdzierżę też srania we własne gniazdo. Nie jestem za nienawiścią, ale historię trzeba znać i szanować. Szanować inne narody, ale też i uważać na swoje interesy. Kurwa w 1939r. też mieliśmy sojuszników. Ale do rozdawania ulotek, bo walczyć nie było komu.
SZACUN DLA ŻOŁNIERZY. NA POSTERUNKU BEZ WZGLĘDU NA OKOLICZNOŚCI.
Do reszty ignorantów: Za dobrze w dupach macie.