18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
Wśród wrzucanych przeze mnie materiałów przeszło rok temu, rozlała się fala oburzenia męczudupixów w stylu: Jak to tak, to zbyt proste, na fali biegów OCR lans bla bla bla.
Odrzuciłem część tych prostych startów i w tym roku podniosłem sobie poprzeczkę.

Grom Challenge - Siła i Honor. Organizowany na byłym poligonie jednostki specjalnej Grom, przez byłych jej żołnierzy.
25km, stacje ze sprawdzaniem umiejętności fizycznej zawodników, jak również umiejętności technicznej; od wiązania węzłów począwszy do strzelania z broni półautomatycznej/automatycznej skończywszy.

Bieg w parach, biegłem z kobietą, która niejednemu z was nosa by utarła
tak, nagrywałem patykiem. Nie, nie bylismy ostatni
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
A................h 2016-09-26, 13:53 3
A ogoliłeś też nogi, czy tylko spiąłeś włosy w kucyk i zjadłeś banana?
Zgłoś
J................e 2016-09-26, 13:57 3
wypiepszyłeś ją od tylca chociaż ?
Zgłoś
mazoke 2016-09-26, 14:09 10
Zenujace sa te wasze komentarze. W tym czasie kiedy oni ruszaja swoje tylki i biegaja, wy zapewne wyciskacie pryszcze bo trwa zmiana mapy w wasza ulubione gre. Juz nie wspomne o komentarzach dot. pieknej dziewczyny: "wypiepszyłeś ją od tylca chociaż", "A cygara z wąsem by nie wolała?". Rozumiem że wasze życie erotyczne sprowadza się do rozmow z waszymi kobietami ktore sa w .jpg ale nie kazdy tak ma. Piekna, zdrowa dziewczyna na filmie, do tego usmiechnieta i uprawia sport.. czego chciec wiecej. Powodzenia życze autorowi i kobiecie.
PS. Tak wiem, że sadistic polega na wyśmiewaniu, itp. tyle że wasze komentarze sa poniżej dna. One wcale nie są śmieszne jak wam się wydaje.
Zgłoś
A................h 2016-09-26, 14:12
@up raczej próbują zarobić na wejściach na YT z sadistica.
Zgłoś
bigkaban1 2016-09-26, 14:21
TJSTo jest sadol... nie ma ruchanska film do wyjebanska.
Zgłoś
Wykalaczek 2016-09-26, 14:21
Zabawa dla przedszkolaków, jak tak to widzę.
Zgłoś
mazoke 2016-09-26, 14:21
Arch napisał/a:

@up raczej próbują zarobić na wejściach na YT z sadistica.

Ale mamy XXI wiek. Każdy orze jak może. Zrob swoj jakis ciekawy film, wrzuc na jakis portal i zgarniaj grube hajsy. Na wszelki wypadek jeszcze zaloz dwa konta żeby na jednym nie zabraklo miejsca.
Zgłoś
aimbotakahl1 2016-09-26, 14:34
a ten facet co z Tobą biegł to kto ?
Zgłoś
wertuqq 2016-09-26, 15:30 8
W harcerstwie mówią na coś takiego - podchody. Kiedy relacja z układania orła z szyszek i robienia totemu?
Zgłoś
BrianGriffin 2016-09-26, 15:54
Pogrom napisał/a:

W podstawówce miałem gorszą trasę do budy.

W podstawówce to zjadałeś gile z nosa najwyżej.
Zgłoś
Krak 2016-09-26, 15:59
Pogrom napisał/a:

z jakąś kamerką na kijku? W podstawówce miałem gorszą trasę do budy.

Nie spinaj się bo jakby nie miał kijka to byś nie oglądnął.
Ważne, że się dobrze bawią i jeszcze taki niuansik - różnica poziomów.
Zgłoś
AdiOsAmigos 2016-09-26, 16:05
Jea pochwalił się że był na pikniku przełajowym z koleżanką jak byś dopisał pod spodem że po wszystkim za ruchałeś to chociaż był byś lepszy od połowy pseudo sadoli tutaj ;p
Zgłoś
KrisCFC 2016-09-26, 16:52
Nie ten portal panie...

Cytat:

Wśród wrzucanych przeze mnie materiałów przeszło rok temu, rozlała się fala oburzenia męczudupixów

Najwięszy ból to widać masz Ty o to.
Zgłoś
JohnyNieznany 2016-09-26, 17:27 1
Pogrom napisał/a:

Sorry, ale wygląda to słabiej od szkolenia WOŚP`u. Grom Czelendż Blood und Honor (swoją drogą "B&H" - gratuluję konotacji) i naku*wiasz z jakąś kamerką na kijku? W podstawówce miałem gorszą trasę do budy.

Skończ pierdolić i idź się przejdź na taką trasę... Sorry wróć... To jest impreza dla ludzi powyżej 18 lat.
Zgłoś
HalfGod 2016-09-26, 17:59
Prawicowa wersja Woodstocku?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem