18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
GROM pojechał z talibami
szymekk5 • 2012-08-05, 23:08
Wrzucam bo powinniśmy być dumni z naszych chlopaków.

Cytat:

26 lipca 2012 w prowincji Ghazni w Afganistanie żołnierze GROM-u zostali zaatakowani przez czterokrotnie liczniejsze siły Talibów. Wymiana ognia trwała ponad trzy godziny. Ostatecznie w wyniku starcia zginęło 20 Talibów.

Komandosi GROM udali się na patrol bojowy przy wsparciu jednostki powietrzno-szturmowej wydzielonej z polskich sił zadaniowych. Polacy po wylądowaniu zostali zaatakowani przez czterokrotnie liczniejsze siły talibskie.

Talibowie okrążyli Polaków. Wymiana ognia trwała ponad trzy godziny. W czasie bitwy zginęło 20 talibów, a 14 zostało rannych. Zginął m.in. ich dowódca. Dwóch żołnierzy GROM odniosło lekkie rany.

Znalezione na jednej ze stron na fb poświęconej Generałowi Petelickiemu.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Schabik 2012-08-06, 11:25
bercikistan napisał/a:

Dlaczego mamy być z nich dumni? Toć to najemnicy na usługach USA, rządni kasy zabójcy

Eth napisał/a:

Nie lubie arabow i nie chce ich na naszej ziemi, ale tak samo nie porzebuje naszych zolnierzy w roli najemnikow na uslugach hamerykancow.

Ci ludzie nie są najemnikami, wiec ich tak do kurwy nędzy nie nazywajcie, chuje niedojebane.
Zgłoś
Rafuz 2012-08-06, 11:27
A ja tak trochę z innej beczki: Serio jednostka GROM jeździ na jakieś patrole? Przecież to jest jednostka elitarna jak skurwysyn, wyszkolenie i uzbrojenie każdego z tych chłopaków kosztowało pewnie dobrych parę milionów, więc mam rozumieć, że ryzykujemy, że wpadną na minę pułapkę i w sekundę stracimy tylu najlepszych ludzi? Pytam serio, wydaje mi się to dość dziwne. Zawsze myślałem, że oni są wysyłani tylko na misje specjalne a nie na zwykłe patrole.

PS: wypierdalać z tego forum z tym pacyfistycznym gównem. Każdy mężczyzna chyba powinien rozumieć jak skonstruowany jest świat i nie pieprzyć tych utopijnych lewackich teorii o "wiecznym pokoju".
Zgłoś
johnny boy 2012-08-06, 12:18
fajnie że mamy takich kolesi w naszej armiji jak GROM Formoza Pułk Specjalny z Lublińca,zastanawia mnie tylko jedna rzecz dlaczego gdy jest wiadomość że Polski żołnierz odniósł sukces w walce wyzywa się go od pachołków hłameryki nwo i innych takich... litości to są żołnierze,ludzie którzy wybrali taki zawód i słuchają rozkazów ponieważ na tym sie opiera struktura wojska...czego wy kurwa mać chcecie od nich?!? odpierdolcie się lewackie świnie od żołnierzy czepcie się polityków tam skierujcie swój mam nadzieje produktywny gniew,zróbcie cos by zmienic system a nie pierdolenie dla kogo oni walczą?walcza bo taki jest rozkaz bo są żołnierzami,walczą dla ...dla kumpli ja pierdolę życze każdemu hejterowi żeby sie znalazl w takiej sytuacji jak oni z takim samym wyposażeniem,obawiam sie że fellachy miałby nową broń i sprzęt bardzo szybko po ciałach sambójców rzygać mi się wami chce
Zgłoś
KlapkiKubota 2012-08-06, 12:50 1
sadystycznie bolesny napisał/a:

Kolejny taki temat i kolejny raz czytam komentarze debili, którzy zamiast się cieszyć, że nasi zajebali 20 brudasów (zdobywając przy tym doświadczenie bojowe), to piszą o pierdolonych okupantach, bankierach i narkotykach. Jesteście jebnięci, tak jebnięci, że aż mi neta rozłączyło.

Tępa su*o
Postaw się w sytułacji tych, jak to nazwałeś brudasów, ktorzy bronią swojego kraju przed hamerykanami i polakami-najemnikami. Nie mamy w tym żadnego interesu, chcemy się podlizać USA ? Hahah a oni nas w dupie mają . Niech durnych polaczków mordują jak muchy, jedynie co może z tego wyniknąć to ataki terorystyczne na polskę
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-08-06, 13:07 1
Wyjebane mam na nich, wyjebane mam na hamerykanów, wyjebane mam na to, komu polski rząd chce się podlizać. Żołnierze wykonują rozkazy, a robią to zajebiście dobrze.

Cytat:

jak to nazwałeś brudasów

Sadistic to nie jest miejsce dla Ciebie.
Zgłoś
trippers 2012-08-06, 13:13 1
Probot123 nigdy nie nazywaj polskich żołnierzy najemnikami.
Zgłoś
erni13 2012-08-06, 13:18
Nakurwiać brudów, tak trzymać!
Zgłoś
krz2 2012-08-06, 13:35
Probot123 napisał/a:

Tępa su*o
Postaw się w sytułacji tych, jak to nazwałeś brudasów, ktorzy bronią swojego kraju przed hamerykanami i polakami-najemnikami. Nie mamy w tym żadnego interesu, chcemy się podlizać USA ? Hahah a oni nas w dupie mają . Niech durnych polaczków mordują jak muchy, jedynie co może z tego wyniknąć to ataki terorystyczne na polskę

Nie.. nie chcemy się podlizać USA, tylko robimy to, co zechce NATO, bądź UE, więc stul pysk i zapierdalaj!
Zgłoś
Eth 2012-08-06, 14:18
Schabik napisał/a:

Ci ludzie nie są najemnikami, wiec ich tak do kurwy nędzy nie nazywajcie, chuje niedojebane.

A kim sa ?
A raczej kogo z nich zrobil rzad ?
Sprawdz sobie definicje wojsk najemnych i kurwa znajdz punkt nie pasujacy do nich.

Nasi bija - bohaterowie, bija naszych - MORDERCY
Kogo, gdzie i po co?
Chuj z tym, w koncu to "nasi".
Poglady typu "twoje gowno smierdzi, ale moje gowno... oj panie kurwa, perfumy, a jaki ksztalt! No po prostu 8 cud nowozytnego swiata".
Ale po to bydlo jest, aby byc urabianym.
Zgłoś
Schabik 2012-08-06, 16:18
Eth napisał/a:

A kim sa ?
A raczej kogo z nich zrobil rzad ?
Sprawdz sobie definicje wojsk najemnych i kurwa znajdz punkt nie pasujacy do nich.

To kim są a to kogo z nich zrobił rząd to dwie kurwa różne sprawy. Poszli do wojska bo chcieli. Potem dostali rozkazy - to je kurwa wykonali.
Zgłoś
Eliot Imperio 2012-08-06, 16:48 1
Ale wy chyba kurwa nie umiecie czytać. CZY ONI NAPADLI KOMUŚ NA CHATE I WYJEBALI PÓŁ RODZINY?! Byli na patrolu, zaatakowała ich grupa debili (sądzę, że myśleli że to zwykli żołnierze) więc się obronili i spuścili im sążny wpierdol.
Zgłoś
gutol 2012-08-06, 17:02
Polacy zawsze byli dobrzy w walce z liczniejszymi wrogami
Zgłoś
Eth 2012-08-06, 17:08 1
Schabik napisał/a:

To kim są a to kogo z nich zrobił rząd to dwie kurwa różne sprawy. Poszli do wojska bo chcieli. Potem dostali rozkazy - to je kurwa wykonali.

To zawsze sa rozkazy.
To zawsze byly rozkazy.
Za kazdym dzialaniem wojennym sa rozkazy, nawet za tymi potwornymi.
Nie mozna na nie zwalac odpowiedzialnosci.

To jest wlasnie absurd - chcac bronic ojczyzny idziesz do wojska, a rzad sprzedaje cie jako najmenika za watpliwe obiecanki.
Albo pojedziesz tam gdzie cie wysla, albo tracisz kontrakt, a kontrakt = pieniadze.
A jesli za pieniadze jest sie w stanie porzucic to w co sie wierzy, no to jest sie najemnikiem.

Nie zycze im zle, wole sytuacje w ktorej oni przezyli, ale nadal tego nie pochwalam, nadal nie widze w tym niczego chwalebnego, a dodatkowo nie mam ochoty, by sie polsce odbily czkawka te ich misje "pokojowe".

A "grupa debili" byla na swoim terenie, na ziemi swoich przodkow i broni sie przed ingerencja innych panstw w swoje sprawy.
Obecnie po prostu trzeba zostac "sprowokowanym" do zaatakowania innego panstwa.
Zgłoś
G................2 2012-08-06, 17:16
ok zapierdalają jak się należy dla ameryki. a nasz kraj jak zwykle w dupie, mało tego skłądamy się na tą ich misjęa przecież ciągle wszysscy narzekamy społeczeństwo jak i rząd że brakuje pieniędzy to do huja pana p[ytam się na huj nam wysyłać tam ludzi?
Zgłoś
Eraden 2012-08-06, 19:46
Jej, rzeczywiście. Możemy być dumni z tego, że ludzie, którzy urodzili się na tym samym kawałku planety (co nie jest naszą ani ich zasługą) rozstrzelali ludzi, którzy urodzili się na innym i wbijano im do głowy inne wartości.
Mało tego pewnie atakowali polaków myśląc, że to hamerykanie i używali starych kałaszów, które dostali od ruskich lata temu. Polacy z pewnością byli przybici do ziemi. A 3 godziny nie wynikały z tego, że islamskie bojówki nieprzyzwyczajone do regularnego ostrzału 100 razy częściej się chowali niż strzelali.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem