18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Grom w raju
kietong • 2012-02-23, 21:29
Sadyzmu to tu nie ma, w każdym bądź razie za małolata to mój ulubiony serial, aż ciary przechodzą, gdy to słyszę, może komuś też się dobre czasy przypomną.

Jest i Hulk Hogan z czasów, gdy jako kilkulatek miałem dylemat, czy to kurwa naprawdę się biją czy udają. Sentymenalny jestem w chuj. Jak było to trudno, toć nie będę płakał.
Zgłoś
gin 2012-02-24, 21:20 4
Pamiętacie to?

sorry ale mam problem z uploaderem:/
Zgłoś
~Angel 2012-02-24, 21:22
Niebezpieczna Zatoka

Zgłoś
MoneY 2012-02-24, 21:25 3

Zgłoś
Romperek 2012-02-24, 21:32 1
Co prawda już nie tak kultowy ale się oglądało i też z rudzielcem

Nie jestem RASISTĄ, jestem osobą podtrzymującą wielowiekowe tradycje moich przodków.
Zgłoś
goszki 2012-02-24, 21:59 3
kolejne dwa, które mi się kojarzą z dzieciństwem:

Robin z Sherwood

Miasteczko Twin Peaks
Zgłoś
bendyz 2012-02-24, 22:26
Kurde jakie te seriale kiedyś były słodkie i naiwne. Dokładnie takie jak potrzeba. Jak przejrzałem te 5 stron to stwierdziłem że nawet głupia dr.Queen była lepsza niż 95% produkowanych obecnie seriali. Nie wiem może życie za młodu było lepsze i tak marudzimy, ale wydaje mi się, że obecne seriale to takie zawijanie gówna w sreberko.
A jeszcze jak sobie przypomniałem rudą z żaru tropików to nie wiem jak ja dziś zasnę.
Zgłoś
gin 2012-02-24, 23:04
bendyz napisał/a:

Kurde jakie te seriale kiedyś były słodkie i naiwne. Dokładnie takie jak potrzeba. Jak przejrzałem te 5 stron to stwierdziłem że nawet głupia dr.Queen była lepsza niż 95% produkowanych obecnie seriali. Nie wiem może życie za młodu było lepsze i tak marudzimy, ale wydaje mi się, że obecne seriale to takie zawijanie gówna w sreberko.
A jeszcze jak sobie przypomniałem rudą z żaru tropików to nie wiem jak ja dziś zasnę.

Zwal sobie to zaśniesz:)
Zgłoś
carlos87 2012-02-24, 23:17 2
Mortal Kombat serial
[/center]
Zgłoś
chybeck 2012-02-25, 1:16 2
Czyżby nikt jeszcze nie wrzucił Tarzana?

Zgłoś
.................. 2012-02-25, 8:37
chybeck napisał/a:

Czyżby nikt jeszcze nie wrzucił Tarzana?

Nie sprawdziłeś przed wstawieniem?
Zgłoś
MoneY 2012-02-25, 11:31
no kolekcja starych dobrych seriali się rozrasta mimo tego, że niektórych w ogóle nie znam
Zgłoś
gregorius 2012-02-25, 11:41
A wie ktoś jak nazywał się serial o parze dziennikarzy, lub fotoreporterów, w którym zawsze pod koniec odcinka leciała piosenka "I need a hero" ?
Zgłoś
goszki 2012-02-25, 19:28
gregorius napisał/a:

A wie ktoś jak nazywał się serial o parze dziennikarzy, lub fotoreporterów, w którym zawsze pod koniec odcinka leciała piosenka "I need a hero" ?

a nie jesteś za leniwy przypadkiem?

Kristoff napisał/a:

[...]
na koniec niebezpieczne ujęcia

ech.

Zgłoś
chybeck 2012-02-26, 22:46
Niеbieski napisał/a:

Nie sprawdziłeś przed wstawieniem?

sprawdziłem, przedstawiłem moje zdziwienie w formie pytania
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów