18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
wczuwa się dajcie jej szansę .dobra lubię takie ^^

a dla tych którym mało jeszcze jedno

Fajnie będzie śpiewać kołysanki dzieciom ...

i jako bonus cover także w wykonaniu niewiasty,kapelki nie zdradze bo każdy wie a jak ktoś nie wie ten heh
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
j................� 2013-02-22, 16:00 2
rusofil,

mimo,że słuchasz wszystkiego to gloryfikujesz metal a jak co innego wpadnie to krytykiem walisz, więc nie pierdol.

@Pomurnik666

"to jest sadol kurwa" a kto powiedział,że sadol to portal dla metali?Bo jesteście specjalni, a przeczytacie "sadistic" i myślicie o kurwa będę podwójnie super bo jestem metalem i sadystą albo metal i sadyzm chodzą w parze? Otóz nie, metale to pizdy i z sadyzmem mają tyle wspólnego co tusk z dobroczynnością a wrzucenie jakiejś dziwki co drze się jakby ktoś sam szatan jebał ją w kakao nic raczej nie wnosi bo to kurwa nie idol
Zgłoś
Hanys91 2013-02-22, 16:05 4
Bacutil napisał/a:

Jeb się ryj obesrałku.

Zetnij wlosy tranwestyto jebać dlugowlosych pedałów
Zgłoś
d................s 2013-02-22, 16:19 1
bosskimariusz napisał/a:

Zetnij wlosy tranwestyto jebać dlugowlosych pedałów

Jakby długowłosy pedał obił twoją mordę, to przestałby być pedałem? A teraz przeproś i nie racz już nas swymi bluzgami - chyba, że szukasz swego kata.
Zgłoś
p................z 2013-02-22, 16:20 3
@bosskimariusz
powiedziała panienka w rureczkach?
Zgłoś
j................� 2013-02-22, 16:23
dionizodoros, prof. Matolewicz,
odezwali się obrońcy brudu
Zgłoś
d................s 2013-02-22, 16:26
Pytanie za trzy punkty: czy gdyby wrzucili tu jotpeka dogrywającego do bitu złożonego z 3 dźwięków, czy wtedy bylibyście szczęśliwi? Albo gdyby wrzucili tu jakąś skomplikowaną solówkę Johna McLaughlina, albo jakiś wybitne wykonanie Szopenowskiego poloneza - choćby Horowitza, czy wtedy bylibyście happy? Zdaje się, że wszyscy chyba nie...

jestę żydę napisał/a:

dionizodoros, prof. Matolewicz,
odezwali się obrońcy brudu

Czemu kurwa brudu?
Zgłoś
Hanys91 2013-02-22, 16:29
prof. Matolewicz napisał/a:

@bosskimariusz
powiedziała panienka w rureczkach?

uwierz że już wole nosić rurki niż brudne długie włosy
A filmik żenada. Co to kurwa za laska. Laska ma być kobieca a nie brudna
Zgłoś
Ahti 2013-02-22, 16:32 1
jest moc, chociaz do angeli jeszcze jej brakuje.

@mariusz
bos pedal...nogi tez pewnie golisz.
Zgłoś
adik300i 2013-02-22, 16:36
Wypierdoliłbym ją z domu jakby mi tak darła ryja do metalu...
Zgłoś
Iperyt 2013-02-22, 16:51 2
o kurwa jaki hejt plebsu, idę po popcorn a wy kontynuujcie : D
Zgłoś
Coyte 2013-02-22, 16:53
To jest dopiero Growl kobiecy!
Zgłoś
anymorez 2013-02-22, 16:55
Kurwa, wrzucenie jakiegokolwiek metalu na sadola jest chyba złym pomysłem bo banda wiernych wyznawców swej muzyki jedzie po metalach i nawzajem
Zgłoś
urotsukidoji 2013-02-22, 16:56 4
To nie jest growl, to jest darcie ryja kochani. Growluje się pół metra od mikrofonu i wtedy słychać moc płuc i gardła. Wsadzając mikrofon do ryja robi się tylko pedalskie screamy...
Zgłoś
MichaU 2013-02-22, 17:23
Jeszcze nie słyszałem dobrego screamu/growlu w wykonaniu jakiejkolwiek laski, oprócz Angeli Gossow. Co do ostatniego filmiku - żadna trudność zagrać takie coś. Jak zagra jakiś kawałek Guthriego Govana, Johna Petrucciego albo Andiego Timmonsa, to wtedy mi zaimponuje.
Zgłoś
qtacz 2013-02-22, 17:34 2
pierdolone brudasy chuj w dupe metalom
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem