Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj kaspersky, kaspersky...I co Ci te studia daly? Ja studiowalem przez kilka lat, potem zdecydowalem sie na wyjazd i doksztalcilem sie sam. Mam kilka certyfikatow Microsoftu i jakbym Ci powiedzial ile zarabiam na instalowaniu serwerow w angielskich szkolach to by Ci te Twoje studia w piety poszly
A z ludzi na zmywakach sie nie smiej, bo radza sobie tak jak potrafia i generalnie chuj Ci do tego co kto robi skoro Tobie w droge nie wchodzi. Sam sie na poczatku nasprzatalem i naharowalem w fabryce ale bardzo milo to wspominam a z ludzmi, ktorych tam poznalem mam kontakt do dzis, po szesciu latach.
@up Widze, ze podobna historie mamy
Takze kaspersky - juz masz dwa przyklady na to, ze mozna.
@up
Nawet jeśli ktoś robi na zmywaku to przynajmniej widać u niego jakąś inicjatywę i co najważniejsze pracuje.
Ktoś rower zajumał, samo koło zostało
Nieee To Tylko Master Y0da cwiczy lewitacje.
na temat licencji dla grajków w Europie wiem niewiele bo za bardzo światowy nie jestem ale wiem że takie licencje są np. wydawane w Nowym Jorku. Raz do roku jest przegląd artystów ulicznych i wyłaniani są ci którzy reprezentują jakiś poziom swojej twórczości. Z tego co wiem liczba licencji jest nieograniczona, chodzi po prostu o to aby nie torturować miejscowych/turystów byle rzępoleniem lub darciem ryja
@ sivy czyli jestes jednym z wielu nieudacznikow dorabiajacych na zmywaku za granica?
Ciebie chyba pojebalo czlowieku siedze tutaj pare ladnych lat i nie po to tu jestem zeby na zmywaku pracowac , to sa juz twoje ambicje. De fakto nie jest kolorowo ale nie pracuje na zmywaku stac mnie na wiecej. Tak na marginesie to jestem mechanikiem (studiuje i pracuje) .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów