📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
OldMann napisał/a:
w tego typu zabawach na sali gimnastycznej najbardziej dziwi mnie to że na tego typu bardzo ryzykowne skoki wogole sie pozwala, przecież tu szansa na zostanie warzywem lub zgon wynosci co najmniej 30% kurwa nie trzeba byc naprawde geniuszem zeby to wiedziec, ofkors to ze glupia pizda jest głupia i skacze to mnie nie dziwi (głupie pizdy tak mają) , dziwi mnie to ze nikt ze starszych osob jej nie powstrzyma
Miałeś ty w szkole język polski?
Pewnie żarła sekundę przed "występem" tłuste fryty, albo ojebała podwójnego bekonburgera i miała zwyczajnie tłuste łapy
Raczej gruba ma tyle siły w łapach co przedszkolak. To w sumie dziwne bo przecież od noszenia takiej masy mięśnie powinny być bardziej rozwinięte
Bul_od_bytu napisał/a:
Raczej gruba ma tyle siły w łapach co przedszkolak. To w sumie dziwne bo przecież od noszenia takiej masy mięśnie powinny być bardziej rozwinięte
Nie właśnie że nie daje rady i ledwo wyrabia dlatego grubasy potrafią paść nawet w wieku 30 lat z nadmiernej otyłości, a jak nie to nabawią sie kilku innych schorzeń które dobiją takiego grubasa w niedalekim czasie jak nie ogarnie sie i nie zacznie ćwiczyć i mniej jeść aby wrócić do w miare sensowniejszej wagi.
Jednak punkt odniesienia wpływa na percepcję obserwacji. Ta z lewej wygląda na szczupłą, w stosunku do tej z prawej. A przecież jest zwyczajnie gruba.
Jeśli uważacie laskę po lewej za grubą, to jesteście debilnymi, ślepymi pedałami, co nie widzieli ciała, tylko wieszaki lub wieloryby, nic pomiędzy.
smc napisał/a:
Dbaj o żonę, żeby nie sprawdziło się jaka matka, taka córka...
Moja ma juz zapowiedziane. Jak bedzie taka jak matka to popelni samobójstwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów