📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pszszemek napisał/a:
Amerykańskie piwo jest jak seks w łódce,strasznie blisko wody.
Zjebałeś ten żart całkowicie, tłumacząc go na polski pozbawiłeś go sensu. Poprawiam: "Amerykańskie piwo jest jak seks w łódce, fucking close to the water"
Pszszemek napisał/a:
Amerykańskie piwo jest jak seks w łódce,strasznie blisko wody.
Po pierwsze: Ten żart dotyczył piwa Bud Light i po polsku nie ma żadnego sensu, bo opiera się na grze słownej, w której słów "fucking" jest słowem kluczowym.
Po drugie: USA ma jedne z najlepszych piw na świecie.
Chciałeś zabłysnąć, a wyszedłeś na zwykłego głupka i ignoranta.
Przecież tym nie idzie się najebać. Więcej sikasz niż wypijasz. Jeszcze te małe puszki...
Już wolałbym somersby albo redlery pić bo przynajmniej jakiś smak to ma.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Już wolałbym somersby albo redlery pić bo przynajmniej jakiś smak to ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów