18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nikos 2009-10-07, 0:03 1
Life4Rent napisał/a:

co za głupie dziwki, jak ja nienawidzę tych pseudo dziewczyn nie potrafiących rozmawiać tylko się napierdalać jak pojebane suki, do gazu z takimi kurwami

ta, a może biją się o coś poważnego np. jedna bzyknęła się z chłopakiem 2.
chciałbym cie zobaczyć ja się dowiadujesz że twoja panna przyprawia ci rogi a ty idziesz do kolesia bierzesz go na kawę i mówisz mu ze to nieładnie z jego strony

kolka napisał/a:

wzięłą ręka i ta odleciała jakby z 3 kg ważyła. Potężna matka

noo, ta matka wazy ze 150 a dziewczyna z 40-pare
Zgłoś
R................x 2009-10-07, 7:39
Jeśli chodzi o bicie i zaczepki to dziewczyny są gorsze od facetów... I na dodatek wygląda to żałośnie...
Zgłoś
L................t 2009-10-07, 16:16
nikos napisał/a:

ta, a może biją się o coś poważnego np. jedna bzyknęła się z chłopakiem 2.
chciałbym cie zobaczyć ja się dowiadujesz że twoja panna przyprawia ci rogi a ty idziesz do kolesia bierzesz go na kawę i mówisz mu ze to nieładnie z jego strony

kurwa człowieku czytaj ze zrozumieniem, napisałem swoje zdanie o kobietach które się tak zachowują
Zgłoś
nikos 2009-10-07, 22:18 1
napisałeś swoje zadanie o pannach co się bija a ja ci odpowiedziałem, zobacz że nie wszystko można rozwiązać rozmową, i to że się napierdalają nie znaczy że są kurewsko tępe. Ty się nigdy nie napierdalałeś ?
Zgłoś
L................t 2009-10-08, 11:18
nikos napisał/a:

i to że się napierdalają nie znaczy że są kurewsko tępe

w moich oczach każda kobieta która się napierdala z inną jest zerem. W trybie natychmiastowym zerwał bym z taką "kobietą". Jeśli kobieta nie potrafi rozmawiać to co to za kobieta? Wybacz ale dziewczyna która napierdala inną tylko ze względu na to że ta przespała się z jej facetem poniża samą siebie, pokazuje że przegrała i nie potrafi się z tym pogodzić.

Kobieta z klasą nie poniża się nawet do tego aby z nią o tym porozmawiać. Nie wspominając o tym aby ją dotknąć.

nikos napisał/a:

Ty się nigdy nie napierdalałeś ?

a chuj ci do tego kiedy rozmawiamy o kobietach?
Zgłoś
luki24 2009-10-09, 14:06
Life4Rent napisał/a:

a chuj ci do tego kiedy rozmawiamy o kobietach?

jeszcze jeden chuj albo kurwa i będzie ostrzeżenie.

Life4Rent napisał/a:

w moich oczach każda kobieta która się napierdala z inną jest zerem. W trybie natychmiastowym zerwał bym z taką "kobietą".

nie kiminie tego, nigdy się nie biłeś czy jak???

Life4Rent napisał/a:

Wybacz ale dziewczyna która napierdala inną tylko ze względu na to że ta przespała się z jej facetem poniża samą siebie, pokazuje że przegrała i nie potrafi się z tym pogodzić.

z tym akurat się zgodzę i to się tyczy także facetów, z tym że faceci tak mają że muszą komuś wpierdolić
Zgłoś
b................k 2009-10-09, 14:11
Nie ma dłuższego filmu z tej zadymy? A matka ładnie jej przyjebała nie ma co:D
Zgłoś
sciemnix 2009-10-09, 18:01
Patologia , walka dwóch dziewczyn , takie rzeczy to tylko w Ameryce
Zgłoś
Modliszka 2009-10-09, 18:03
sciemnix napisał/a:

Patologia , walka dwóch dziewczyn , takie rzeczy to tylko w Ameryce

U nas dziewczyny bawią się lalkami ??
Zgłoś
L................t 2009-10-09, 18:37
luki24 napisał/a:

jeszcze jeden chuj albo kurwa i będzie ostrzeżenie.

posrałem się kurwa ze strachu

luki24 napisał/a:

Life4Rent napisał/a:
Wybacz ale dziewczyna która napierdala inną tylko ze względu na to że ta przespała się z jej facetem poniża samą siebie, pokazuje że przegrała i nie potrafi się z tym pogodzić.
z tym akurat się zgodzę i to się tyczy także facetów, z tym że faceci tak mają że muszą komuś wpierdolić

jeśli ktoś chcę się bić ze względu na to że jakaś kurwa lub frajer go zdradziła to nie mam pytań, na chuj się takim ścierwem głowę zawracać
Zgłoś
Modliszka 2009-10-12, 9:56
ZABRAKŁO GRUBEGO "TATY"

Zgłoś
.................. 2009-10-12, 10:01
Blak pipol, ech...
Zgłoś
Modliszka 2009-10-12, 10:13
Linekk napisał/a:

Blak pipol, ech...

rasistowskie troszkę
Zgłoś
S................s 2010-03-12, 16:03
"Video not found "
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem