Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co za głupie dziwki, jak ja nienawidzę tych pseudo dziewczyn nie potrafiących rozmawiać tylko się napierdalać jak pojebane suki, do gazu z takimi kurwami
ta, a może biją się o coś poważnego np. jedna bzyknęła się z chłopakiem 2.
chciałbym cie zobaczyć ja się dowiadujesz że twoja panna przyprawia ci rogi a ty idziesz do kolesia bierzesz go na kawę i mówisz mu ze to nieładnie z jego strony
wzięłą ręka i ta odleciała jakby z 3 kg ważyła. Potężna matka
noo, ta matka wazy ze 150 a dziewczyna z 40-pare
kurwa człowieku czytaj ze zrozumieniem, napisałem swoje zdanie o kobietach które się tak zachowująta, a może biją się o coś poważnego np. jedna bzyknęła się z chłopakiem 2.
chciałbym cie zobaczyć ja się dowiadujesz że twoja panna przyprawia ci rogi a ty idziesz do kolesia bierzesz go na kawę i mówisz mu ze to nieładnie z jego strony
w moich oczach każda kobieta która się napierdala z inną jest zerem. W trybie natychmiastowym zerwał bym z taką "kobietą". Jeśli kobieta nie potrafi rozmawiać to co to za kobieta? Wybacz ale dziewczyna która napierdala inną tylko ze względu na to że ta przespała się z jej facetem poniża samą siebie, pokazuje że przegrała i nie potrafi się z tym pogodzić.i to że się napierdalają nie znaczy że są kurewsko tępe
Kobieta z klasą nie poniża się nawet do tego aby z nią o tym porozmawiać. Nie wspominając o tym aby ją dotknąć.
Ty się nigdy nie napierdalałeś ?
a chuj ci do tego kiedy rozmawiamy o kobietach?
jeszcze jeden chuj albo kurwa i będzie ostrzeżenie.a chuj ci do tego kiedy rozmawiamy o kobietach?
nie kiminie tego, nigdy się nie biłeś czy jak???w moich oczach każda kobieta która się napierdala z inną jest zerem. W trybie natychmiastowym zerwał bym z taką "kobietą".
z tym akurat się zgodzę i to się tyczy także facetów, z tym że faceci tak mają że muszą komuś wpierdolićWybacz ale dziewczyna która napierdala inną tylko ze względu na to że ta przespała się z jej facetem poniża samą siebie, pokazuje że przegrała i nie potrafi się z tym pogodzić.
Patologia , walka dwóch dziewczyn , takie rzeczy to tylko w Ameryce
U nas dziewczyny bawią się lalkami ??
posrałem się kurwa ze strachujeszcze jeden chuj albo kurwa i będzie ostrzeżenie.
Life4Rent napisał/a:
Wybacz ale dziewczyna która napierdala inną tylko ze względu na to że ta przespała się z jej facetem poniża samą siebie, pokazuje że przegrała i nie potrafi się z tym pogodzić.
z tym akurat się zgodzę i to się tyczy także facetów, z tym że faceci tak mają że muszą komuś wpierdolić
jeśli ktoś chcę się bić ze względu na to że jakaś kurwa lub frajer go zdradziła to nie mam pytań, na chuj się takim ścierwem głowę zawracać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów