📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gymnorhinus napisał/a:
Ja pierdole, niby portal dla dorosłych, a Ci się kurwa kłócą kto ruchał, a kto nie. Teraz byle kto może poruchać wystarczy mieć 200zł i jeden palec, żeby na klawiaturze roksa wystukać...
Faktycznie, mógłby pajac jeden z drugim przestać. Co za niewychowanie w ogóle
Gymnorhinus napisał/a:
Ja pierdole, niby portal dla dorosłych, a Ci się kurwa kłócą kto ruchał, a kto nie. Teraz byle kto może poruchać wystarczy mieć 200zł i jeden palec, żeby na klawiaturze roksa wystukać...
Niektorzy to pewnie ustawiaja suwak na max 10 zeta:P
Nieźle wychamował. Swoją drogą dziwna maniera, tylu jadących na zdrapkę na 1 filmie...
pewnie skwarki pozbierala z asfaltu, na wieczorna kolacje jak w sam raz
panar3 napisał/a:
Do panów mądrali TB303 i 100Burned: Acha, rozumiem że na sadolu tylko wybrańcy mogą pisać co chcą?
Tak. Tylko wybrańcy, do którtch ty, starszy panie dotknięty zwisokutasopatią się nie zaliczasz
panar3 napisał/a:
Tekst się panom nie podoba? Sądząc po wieku obaj macie bardzo wiele do powiedzenia jako doświadczeni, 25-letni ruchacze i znawcy ruchania.
Moglibyśmy ci coś podpowiedzieć ale w twoim wieku to już zawału można dostać, nawet jak się głośniej pierdnie
Dlatego tsunami ostatnio było bo gruba się obijała
nienawidzę tych pajaców na skuterkach. Jedziemy w paradzie motocyklowej, czy tam obstawie, każdy trzyma szyk, a między motocyklami taki pierdopęd się próbuje przeciskać i takie efekty.
Nie zawiodłem się na was panowie, kąsacie jak suki w rui. Bure, biedne suczki.
dzwonił ktoś po straż pożarną, żeby przyjechali zneutralizowć tą wielką plamę tłuszczu na asfalcie ???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów