Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
widzę kolega nie ma określonych preferencji - rucha na ilość - jak leci.Chuj mu w dupę. Tej grubej też.
Zwykły chuj z kamerką który celowo rozkręcił tą akcje. Jak można specjalnie kogoś wyzywać i upokarzać tylko po to żeby dla swojej atencji wstawić to do internetu. Po aparycji jego współtowarzyszy i jego dziarach można wnioskować że to zwykły brudas z woodstocku
Zakończ te lewackie frustracje grubasie.
Zwykły chuj z kamerką który celowo rozkręcił tą akcje. Jak można specjalnie kogoś wyzywać i upokarzać tylko po to żeby dla swojej atencji wstawić to do internetu. Po aparycji jego współtowarzyszy i jego dziarach można wnioskować że to zwykły brudas z woodstocku
Zakończ te lewackie frustracje grubasie.
czytaj ze zrozumieniem typ specjalnie rozkręcił tą akcję... a spierdolony to jesteś ty i każda stuleja która widzi coś śmiesznego w upokarzaniu innej osoby nie zależnie od płci od faceta to on by zarobił w mordę a tu się skończyło tylko na wyzwiskach
Co za dzban. Wiedz że grubym się jest bo się za dużo wpierdala? ateistyczne amen
wszystkim po kolej lamusom po szczale a i tym pizdą też w kły wyjebać
dwa ona taka gruba, że ja pierdole. Trzy mam nadzieję, że laska dowie się o tym nagraniu i kolesia pojedzie za upublicznienie jej wizerunku.
no to cos ci nie wyszło, bo gość jest przystojny czy tego chcesz czy nie
A skąd wiesz czy jest przystojny, jak wygląda jak miliony klonów z "brodą" i przylizanymi kudłami?
Ciesze się że za moich pijackich czasów nie było telefonów z kamerami.
Nawet jakby były telefony z kamerami, to inne obyczaje na melanżu obowiązywały, jak napisał:
Za moich czasów z imprez nic nie wychodziło, zero.
A dzisiaj jakiś zarośnięty zjeb weźmie kamerę i nagrywa chore, prowokacyjne akcje. Fajnych musi mieć kolesi, jak imprezują z nim wiedząc, że są nagrywani.
Dałbym się jej raz uderzyć, a potem wyjebał takiego solidnego, soczystego tosta na ten gruby ryj
idź być pizda gdzie indziej
"jak można specjalnie kogoś wyzywać?"
ty właśnie wyzwałaś jakieś pół miliona ludzi od brudasów zjebie XD wracaj do dziury z której wypełzłaś.
Patrząc na te wszystkie komentarze nasuwa mi się tylko jedno... na sadistic zawitało gówniarstwo i chyba już z tym nic nie zrobimy, takie pokolenie... chyba jestem na to za stara.
Żenujące zachowanie, chłop powinien po ryju wyłapać i tyle.
Żałosny typ i tyle.
Patrząc na te wszystkie komentarze nasuwa mi się tylko jedno... na sadistic zawitało gówniarstwo i chyba już z tym nic nie zrobimy, takie pokolenie... chyba jestem na to za stara.
Żenujące zachowanie, chłop powinien po ryju wyłapać i tyle.
Więc mówisz, że zawitało gówniarstwo i jesteś za stara (25 lat XD) ale chcesz bić ludzi za "obrażanie". Za to, że powiedział jej, że jest gruba (jak widać jest). Za naruszenie dobrych obyczajów.
Natomiast twoim (specjalnie z małej litery, przez brak szacunku) dorosłym rozwiązaniem jest naruszanie nietykalności osobistej. Przecież jak facet dostanie w mordę to całkiem spoko, na pewno zasłużył.
Życzę Ci żebyś "wyłapała na ryj". Może to obudzi twoją empatię. Wracaj do nory.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów