Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kapelan_szturmowy 2020-09-06, 0:46
Cryo napisał/a:

Chuj mu w dupę. Tej grubej też.

widzę kolega nie ma określonych preferencji - rucha na ilość - jak leci.
Zgłoś
GranDzisław 2020-09-06, 2:48 2
sensualna napisał/a:

Zwykły chuj z kamerką który celowo rozkręcił tą akcje. Jak można specjalnie kogoś wyzywać i upokarzać tylko po to żeby dla swojej atencji wstawić to do internetu. Po aparycji jego współtowarzyszy i jego dziarach można wnioskować że to zwykły brudas z woodstocku

Zakończ te lewackie frustracje grubasie.

sensualna napisał/a:

Zwykły chuj z kamerką który celowo rozkręcił tą akcje. Jak można specjalnie kogoś wyzywać i upokarzać tylko po to żeby dla swojej atencji wstawić to do internetu. Po aparycji jego współtowarzyszy i jego dziarach można wnioskować że to zwykły brudas z woodstocku

Zakończ te lewackie frustracje grubasie.

sensualna napisał/a:

czytaj ze zrozumieniem typ specjalnie rozkręcił tą akcję... a spierdolony to jesteś ty i każda stuleja która widzi coś śmiesznego w upokarzaniu innej osoby nie zależnie od płci od faceta to on by zarobił w mordę a tu się skończyło tylko na wyzwiskach

Co za dzban. Wiedz że grubym się jest bo się za dużo wpierdala? ateistyczne amen
Zgłoś
rafalnrg1 2020-09-06, 13:28 2
- powiedziales do niej gruba?!
- no tak
Xd
Zgłoś
wins89 2020-09-06, 14:25 2
ten nagrywający to parch jebany na szczała

wszystkim po kolej lamusom po szczale a i tym pizdą też w kły wyjebać
Zgłoś
manta91 2020-09-06, 15:30 2
Gruba ściera dziwi się,że ktoś jej powiedział że jest gruba ? Zamiast walić smaczkową kalfotę do ryja ,ryż cziken ,bieżnia i wtedy może któryś waćpan da jej obtaśtać dydla..
Zgłoś
fidel007 2020-09-06, 21:43
Aż się zalogowałem, czego zwykle nie robię, żeby dać piwo. Ten cymesik na to zasługuje.
Zgłoś
aret 2020-09-07, 3:47
Kurwa co to tu robi? to raz,
dwa ona taka gruba, że ja pierdole. Trzy mam nadzieję, że laska dowie się o tym nagraniu i kolesia pojedzie za upublicznienie jej wizerunku.
Zgłoś
maxs90 2020-09-07, 8:16
Co się podziało z saidstikiem. Przyszla tu banda kwejkowych zjebow co sapią o to, że ktoś powiedział grubej lasce, że jest gruba.... Tragedia.... Idziecie na teletubisie, pewnie puszczają gdzieś powtórki
Zgłoś
Miszcz 2020-09-07, 15:51
Jesteś zwykłym prostakiem. Mama jest z ciebie dumna!
Zgłoś
T................y 2020-09-07, 22:22
jagermalibu napisał/a:

no to cos ci nie wyszło, bo gość jest przystojny czy tego chcesz czy nie

A skąd wiesz czy jest przystojny, jak wygląda jak miliony klonów z "brodą" i przylizanymi kudłami?

PieronJasnySzlag napisał/a:

Ciesze się że za moich pijackich czasów nie było telefonów z kamerami.

Nawet jakby były telefony z kamerami, to inne obyczaje na melanżu obowiązywały, jak napisał:

Imperator napisał/a:

Za moich czasów z imprez nic nie wychodziło, zero.

A dzisiaj jakiś zarośnięty zjeb weźmie kamerę i nagrywa chore, prowokacyjne akcje. Fajnych musi mieć kolesi, jak imprezują z nim wiedząc, że są nagrywani.
Zgłoś
tekilap12 2020-09-08, 1:37 1
Gniecu napisał/a:

Dałbym się jej raz uderzyć, a potem wyjebał takiego solidnego, soczystego tosta na ten gruby ryj

idź być pizda gdzie indziej
Zgłoś
reseton 2020-09-09, 15:29 1
A ja Wam powiem - to kaszalot jakiś jest bo pić nie chce
Zgłoś
nonim85 2020-10-08, 15:38
sensualna napisał/a:

"jak można specjalnie kogoś wyzywać?"

ty właśnie wyzwałaś jakieś pół miliona ludzi od brudasów zjebie XD wracaj do dziury z której wypełzłaś.
Zgłoś
Meyrin 2020-10-09, 21:05
Żałosny typ i tyle.

Patrząc na te wszystkie komentarze nasuwa mi się tylko jedno... na sadistic zawitało gówniarstwo i chyba już z tym nic nie zrobimy, takie pokolenie... chyba jestem na to za stara.

Żenujące zachowanie, chłop powinien po ryju wyłapać i tyle.
Zgłoś
nonim85 2020-10-22, 13:34
Meyrin napisał/a:

Żałosny typ i tyle.
Patrząc na te wszystkie komentarze nasuwa mi się tylko jedno... na sadistic zawitało gówniarstwo i chyba już z tym nic nie zrobimy, takie pokolenie... chyba jestem na to za stara.
Żenujące zachowanie, chłop powinien po ryju wyłapać i tyle.

Więc mówisz, że zawitało gówniarstwo i jesteś za stara (25 lat XD) ale chcesz bić ludzi za "obrażanie". Za to, że powiedział jej, że jest gruba (jak widać jest). Za naruszenie dobrych obyczajów.
Natomiast twoim (specjalnie z małej litery, przez brak szacunku) dorosłym rozwiązaniem jest naruszanie nietykalności osobistej. Przecież jak facet dostanie w mordę to całkiem spoko, na pewno zasłużył.
Życzę Ci żebyś "wyłapała na ryj". Może to obudzi twoją empatię. Wracaj do nory.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem