Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
russian-roulette 2020-09-04, 13:37 6
Wystarczyły dwa słowa do grubej i jakoś tak człowiekowi się lepiej zrobiło
Zgłoś
zbynekmaslanka 2020-09-04, 13:38 28
Dla mnie ten co to puscił do sieci to szmata i śmieć. Rozumiem ze z glupoty czasami cośtam się chlapnie itd ... ale puscic pozniej to do sieci i narobić wstydu tej dzieczynie ojcu, matce i komu tam jeszcze. Sam mordy swojej nie pokazał ... ale łatwo pewnie dojsc kto to. JA bym czegoś takiego nie odpuscił gnojowi.
Zgłoś
A................r 2020-09-04, 13:39 37
No ale przecież jest gruba, więc w czym jest problem ? Nie rozumiem
Zgłoś
sensualna 2020-09-04, 13:39 8
Cenzurator2000 napisał/a:

chyba trafiłem w czuły punkt, też jesteś płetwalem błękitnym że się tak obrażasz ?

oczywiście że jestem i co z tego? xd a tak poważnie gdzie ja się obraziłam? tłumaczę tylko że typ dla nagrania przypierdolił się do laski jak dla ciebie to norma to pozdro
Zgłoś
Basista92 2020-09-04, 13:41 1
ale dno
Zgłoś
A................r 2020-09-04, 13:41 25
sensualna napisał/a:

Zwykły chuj z kamerką który celowo rozkręcił tą akcje. Jak można specjalnie kogoś wyzywać i upokarzać tylko po to żeby dla swojej atencji wstawić to do internetu. Po aparycji jego współtowarzyszy i jego dziarach można wnioskować że to zwykły brudas z woodstocku

Ale jak wyzywać, przecież ona jest gruba to powiedział do niej gruba, o chuj wam ludzie chodzi ??? Niech schudnie albo z domu świnia nie wychodzi
Zgłoś
s................l 2020-09-04, 13:48 26
sensualna napisał/a:

czytaj ze zrozumieniem typ specjalnie rozkręcił tą akcję... a spierdolony to jesteś ty i każda stuleja która widzi coś śmiesznego w upokarzaniu innej osoby nie zależnie od płci od faceta to on by zarobił w mordę a tu się skończyło tylko na wyzwiskach

Ojej, jakaś ty delikatna, jak połowa teraz pizd. Niezależnie od PŁCI!
Poziom tej "damy" też niezły. Znaczy zły, znaczy chujowy. Po głosie i wypowiedzi idzie poznać.

zbynekmaslanka napisał/a:

Dla mnie ten co to puscił do sieci to szmata i śmieć. Rozumiem ze z glupoty czasami cośtam się chlapnie itd ... ale puscic pozniej to do sieci i narobić wstydu tej dzieczynie ojcu, matce i komu tam jeszcze. Sam mordy swojej nie pokazał ... ale łatwo pewnie dojsc kto to. JA bym czegoś takiego nie odpuscił gnojowi.

Wstydu to sobie sama narobiła. Rycerzyki się zleciały widzę.

prawda jest taka że gruby facet wie że jest gruby a gruba laska udaje że nie. Bo baby to hipokrytki. Większość.
Zgłoś
KKusznir 2020-09-04, 13:48 104
to chyba inspiracja
ja zaraz po uruchumieniu grubej pytal bym zioma "gruby, pijesz?" i mialo by to sens, ale chyba chodzio tylko o rozjuszenie dzika

Zgłoś
szymek2910 2020-09-04, 13:50 20
sensualna napisał/a:

Zwykły chuj z kamerką który celowo rozkręcił tą akcje. Jak można specjalnie kogoś wyzywać i upokarzać tylko po to żeby dla swojej atencji wstawić to do internetu. Po aparycji jego współtowarzyszy i jego dziarach można wnioskować że to zwykły brudas z woodstocku

Idź dziewczynko na pudelka
Zgłoś
Czaczek83 2020-09-04, 13:51
ciekawe jak wygląda kamerzysta? tak czy siak weszło aż miło
Zgłoś
Cichyx 2020-09-04, 13:52 4
satariel napisał/a:

Ojej, jakaś ty delikatna, jak połowa teraz pizd. Niezależnie od PŁCI!
Poziom tej "damy" też niezły. Znaczy zły, znaczy chujowy. Po głosie i wypowiedzi idzie poznać.
Wstydu to sobie sama narobiła. Rycerzyki się zleciały widzę.

Widzisz, nie chodzi tutaj o to że ktoś jest delikatny, tylko o wychowanie, ani on ani ona się nie popisali kultura. Debile oba i tyle. Choć widać że typ celowo chciał coś rozkręcić dla "kontentu", nie można zaprzeczyć.
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-09-04, 13:52 6
satariel napisał/a:

... a najprędzej to po tym wyjebanym bebechu. Ogólnie niezły skład, tłuste pasztety i pedały z ryżymi brodami i dziurami w spodniach.
Zgłoś
Hege 2020-09-04, 13:54 2
Brak wyczucia i kultury osobistej u autora nagrania.

No i co do tego że zrobił to celowo nie powinno być wątpliwości. Szkoda że mu nie nastukała to może następnym razem zastanowiłby się dwa razy:D
Zgłoś
s................l 2020-09-04, 13:55
Cichyx napisał/a:

Widzisz, nie chodzi tutaj o to że ktoś jest delikatny, tylko o wychowanie, ani on ani ona się nie popisali kultura. Debile oba i tyle. Choć widać że typ celowo chciał coś rozkręcić dla "kontentu", nie można zaprzeczyć.

Pewnie i tak, ale fason trzymali.
Zgłoś
Cryo 2020-09-04, 14:01 4
To jeden z tych streamujących atencjuszy. Chuj mu w dupę. Tej grubej też.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem