📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Co chwilę pokazywali publiczność, aby chociaż część widzów dała radę nie zarzygać telewizora...
Jeszcze brakowało, żeby jej się gacie w kroku przesunęły to wogóle bym się zrzygał patrząc na tego schabowego co wypadł
Lyck napisał/a:
Jeszcze brakowało, żeby jej się gacie w kroku przesunęły to wogóle bym się zrzygał patrząc na tego schabowego co wypadł
Głupcze... schabowe są przeważnie chude i suche Zanim coś napiszesz, zastanów się nad tym co czynisz
miota się jak orka w sieci
Na widowni podobało się tylko kobietom, no i dwóm pedałom za sceną .
Alonso napisał/a:
Super!
Też chcę być taki gruby. Polecacie jakąś dietę cud?
Zależy od zasobności portfela. Tak na oko to proponowałbym wizytę w mcdonaldzie kilka razy dziennie ale jeśli za drogo to możesz jeść 2kg cukru codziennie.
:d
Paulaaok napisał/a:
Niektore komentarze pod postem zarówno jak dopisek nad postem zajeżdżają cebulą, No ale cóż , nie każdemu jest dane urodzić się przecież szczuplutkim
To pokaż ryja albo idz na kwejka
Kurwa tyle poswiecenia ale zeby wpierdalac mniej to juz sie nieda.
Do następnego etapu przechodzi zespół specjalistów od inżynierii materiałowej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów