Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten hamburger jest takim debilem jak pedalarze w obcisłych laikrach próbujący przemieszczać się zgodnie z przepisami ruchu drogowego
Ale śmieszny z ciebie idiota
Ale śmieszny z ciebie idiota
Śmieszny to jest zwyrodnialec w damskich laikrach pedałukący ulicami z otępiałym wyrazem ryja
Śmieszny to jest zwyrodnialec w damskich laikrach pedałukący ulicami z otępiałym wyrazem ryja
Jebnij się w czoło.
Jebnij się w czoło.
Pedalarzu niby kolarzu kontroluj bajerke bo ci ktoś pompkę w szprychy przykitra jak będziesz pedałował w tym swoim obleśnym stroju
Pedalarzu niby kolarzu kontroluj bajerke bo ci ktoś pompkę w szprychy przykitra jak będziesz pedałował w tym swoim obleśnym stroju
W jakim stroju ? O czym ty piszesz ? Ty naprawdę jesteś pierdolnięty.
W jakim stroju ? O czym ty piszesz ? Ty naprawdę jesteś pierdolnięty.
A teraz udajesz że nie pedałujesz w trykocie i damskich laikrach, jesteś chory psychicznie zbokesie.
debil.
Debilem jesteś ty i to że nie korzystasz z normalnego ubioru jak na zdrowego faceta przystało oraz nie korzystasz z DDR, ale mam nadzieję że jakiś pijany kierowca nauczy cie pokory i przeprosisz DDR.
Debilem jesteś ty i to że nie korzystasz z normalnego ubioru jak na zdrowego faceta przystało oraz nie korzystasz z DDR, ale mam nadzieję że jakiś pijany kierowca nauczy cie pokory i przeprosisz DDR.
W DDR to twoja stara musiała dupy dawać że się taki zjeb urodził.
W DDR to twoja stara musiała dupy dawać że się taki zjeb urodził.
Pedalarzu w obcisłych damskich laikrach, twoje zachowanie na drodze gdy pedalujesz z tępym wyrazem ryja jedt tak samo prostackie jak twoje mizerne komentarze. Zluzuj laikry i daj sobie na wstrzymanie bo ci się pizdeczka zatrze w siodełku.
Pedalarzu w obcisłych damskich laikrach, twoje zachowanie na drodze gdy pedalujesz z tępym wyrazem ryja jedt tak samo prostackie jak twoje mizerne komentarze. Zluzuj laikry i daj sobie na wstrzymanie bo ci się pizdeczka zatrze w siodełku.
O moją pizdeczkę to ty się nie martw.
O moją pizdeczkę to ty się nie martw.
Wyjaśnione, temat uważam za zamkniety
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów