📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za nuta ?
Widać po chłopaku, że tylko cole light kupuje...
japierdole gruba nindża :o
Spoko, butelki z wodą przecina, impressive.
Każ mu przeciąć kebaba toby się chyba chłopina rozpłakał.
Każ mu przeciąć kebaba toby się chyba chłopina rozpłakał.
szkoda kurwa tej wody
również polski akcent się trafił ;D 1:33 - poland spring ;D
Amerykanie są jednak fenomenalni, normalny człowiek uzbierałby te kilkadziesiąt butelek, nalał wody i się bawił, natomiast typowy zjadacz hamburgerów ma to w (_!_), kupi w jakimś Selgrosie i będzie rozpierdzielał, jak za ten hajs parę 0,5 mogły kupić, ehhh
przynajmniej nie siedzi przed komputerem!
Rozpierdalacie mnie hejterzy Najzabawniejsze jest w tym wszystkim to, że gdyby ten sam koleś robił te same "sztuczki", ale był by szczupły i wysportowany to byście się nim jarali jak ksiądz nowym ministrantem. Pozdrawiam
za takich grubasow nigdy piwa nie bedzie. Przykro mi.
Gość ma sporo fajnych modeli - głównie Cold Steel, ale też ka-bar. Reszty nie oglądam bo się śpieszę
Narzekacie strasznie - jakbyście mieli te zabawki też napieprzali byście butelki Wiem bo sam napieprzam
Narzekacie strasznie - jakbyście mieli te zabawki też napieprzali byście butelki Wiem bo sam napieprzam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów