Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sadistic.pl/lepsze-miejsce-po-smierci-vt184959.htm
Uwaga, ja uciekam z sadistica bo zaczęła panować tu straszna cenzura. Mój temat już po 2 minutach wylądował w sucharach "Lepsze miejsce po śmierci". Może nie jestem bardzo błyskotliwy ale myślę że jest tam trochę sadyzmu rozrywki i tematu do konstruktywnej dyskusji. Mimo tego nie miał szans na główną. Jeśli dacie parę piw będę wdzięczny. Nie dlatego, że chce zobaczyć temat na głównej ale dlatego, mam dość cenzury w tym chorym kraju!!!!!!
Po pierwsze to powinien być warn, za błaganie o piwa a po drugie to... weź idź się wypłacz na samosi;) To jest sadistic kurwa!!!
Uwaga, ja uciekam z sadistica bo zaczęła panować tu straszna cenzura. Mój temat już po 2 minutach wylądował w sucharach "Lepsze miejsce po śmierci". Może nie jestem bardzo błyskotliwy ale myślę że jest tam trochę sadyzmu rozrywki i tematu do konstruktywnej dyskusji. Mimo tego nie miał szans na główną. Jeśli dacie parę piw będę wdzięczny. Nie dlatego, że chce zobaczyć temat na głównej ale dlatego, mam dość cenzury w tym chorym kraju!!!!!!
Krzyżyk na drogę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów