Jak widać, udało się perfekcyjnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mnie najb ardziej wkurwiają kierowcy którzy czekają na zielone żeby dopiero wbić bieg spupścić ręczny i kurwa ruszyć w połowie trwania zielonego.... a za nim kurwa cała ulica samochodów..... jak widać są asy
A nikt nie zauważył, że samochód z lewej się zatrzymał i przepuścił to auto, a samochód z lewego skrajnego pasa nie i to on był sprawcą wypadku?
@Edmund
Wykażę się troszkę indolencją dot. przepisów (bo 100% pewności nie mam), ale w ogóle istnieje coś takiego jak konieczność zatrzymania się, kiedy samochód z pasa obok wpuszcza inne auto? Trochę wątpię... Bo gdyby przepuszczał pieszych na pasach to sprawa jest bezdyskusyjna, ale tu? Chyba jednak sprawcą jest kierowca kii.
Wykażę się troszkę indolencją dot. przepisów (bo 100% pewności nie mam), ale w ogóle istnieje coś takiego jak konieczność zatrzymania się, kiedy samochód z pasa obok wpuszcza inne auto? Trochę wątpię... Bo gdyby przepuszczał pieszych na pasach to sprawa jest bezdyskusyjna, ale tu? Chyba jednak sprawcą jest kierowca kii.
EdmundKemper - jedyna dla Ciebie nadzieją, że nie masz prawo jazdy. Gdyby sie jednak okazało, że kiedyś sobie załatwłieś za łapówki - to weź je wypierdol i oszczędź wszystkim stresu na drodze.
Do egzaminu na prawko dodałbym jeszcze jedną część sprawdzającą. Test ilorazu inteligencji. Odsiałoby to myśle z 10% ludzi powodujących wypadki.
Sonal napisał/a:
EdmundKemper - jedyna dla Ciebie nadzieją, że nie masz prawo jazdy. Gdyby sie jednak okazało, że kiedyś sobie załatwłieś za łapówki - to weź je wypierdol i oszczędź wszystkim stresu na drodze.
Mam prawo jazdy i o dziwo jakoś nie miałem wypadku. Więc może też powiesz, że skoro na pasie obok Ciebie ktoś zatrzymuje się i przepuszcza auto to Ty jedziesz dalej?
Nie koniecznie, ale jeśli jadę nie jestem sprawcą wypadku bo miałem takie prawo. A to że nie miałeś wypadku to żadna sztuka, moja matka ma prawko od 90 roku i też nie miała nigdy wypadku ale za kierownicą siedziała 3 razy.
kwiato7 napisał/a:
Nie koniecznie, ale jeśli jadę nie jestem sprawcą wypadku bo miałem takie prawo. A to że nie miałeś wypadku to żadna sztuka, moja matka ma prawko od 90 roku i też nie miała nigdy wypadku ale za kierownicą siedziała 3 razy.
Wydawało mi się, że jesteś zobowiązany tak samo przepuścić kogoś.
A ja za kierownicą siedzę co najmniej kilka razy w tygodniu
Edmund - dalej sie kompromitujesz pisząc, że wydaje Ci się iż trzeba przepuścić. Powiedz - ile dałeś w łapę za prawko. Przeciez Ty NIE ZNASZ podstaw prawa o ruchu drogowym. Jak kurwa mając pierwszeństwo masz kogoś przepuścić. Debilizm debilowaty. A jadać lewym pasem - chuj mie obchodzi po co ktoś się zatrzymuje na lewym - może dostał sraczki i chce szybko do rowu. Co Ty jedziesz i jak widzisz, że ktoś sie na prawym zatrzymuje - to Ty też? Zajebista musi być twoja jazda: co chwila start, stop, start, stop hehehe
Tak mnie lekko wkurwiłeś bo miałem ostatnio zdarzenie z penwmy Heńkiem - chyba kolegą z Twojego kursu - który był przekonany, że Łun włunczył kierunkowsaż to może jechać... Czekaliśmy aż 2 godziny na policję która dała mu lekcję z przepisów za jedyne 300pln. A jeszcze jego głupsza żona się wpierdalała to już w ogóle były jaja.. Ona mnie oskarży bo ja za ich pieniądze chcę sobie auto wyremontować.
A może Ty baba jesteś? Bo z takim pojmowaniem logiki przepisów...
Tak mnie lekko wkurwiłeś bo miałem ostatnio zdarzenie z penwmy Heńkiem - chyba kolegą z Twojego kursu - który był przekonany, że Łun włunczył kierunkowsaż to może jechać... Czekaliśmy aż 2 godziny na policję która dała mu lekcję z przepisów za jedyne 300pln. A jeszcze jego głupsza żona się wpierdalała to już w ogóle były jaja.. Ona mnie oskarży bo ja za ich pieniądze chcę sobie auto wyremontować.
A może Ty baba jesteś? Bo z takim pojmowaniem logiki przepisów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów