Na początku były uniki...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak się podniecił, że chciał ją zerżnąć.
Gruszka dominowała w stujce to chciał spróbować w parterze.
Zero gardy. Chłopaki nie róbcie sobie tej krzywdy, żeby zaczynać bez trenera, samo celowanie łapami w gruszkę czy inne pierdoły, tylko wam dadzą fałszywe poczucie swoich umiejętności, a wtedy wam współczuję jak traficie na kogoś kto chociaż tydzień coś trenował .
piwko leci bo mam taką samą gruche <6kg> firma kimet ;p
Gruszka się urwała
@ up up
To uważaj bo i Ci się urwie
To uważaj bo i Ci się urwie
Nie życzę mu walki na ulicy
kurwa, patrząc na kopnięcie z 23 sekundy, myślę że czas zacząć treningi nóg u Lou Kinga
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów