Wiecie co to znaczy 75%? Więcej niż połowa!
Wiecie co to znaczy 75%? Więcej niż połowa!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
10 na godzine... dobrze że młody zna realia jakie są w Polsce... skończy gimnazjum, obleci liceum, pojdzie na studia upierdoli na drugim roku, rok posciemnia że studiuje, stary sie wkurwią przestaną dawać kase. Załąmany swoja sytuacją napierdoli sie poraz setny, pozniej od niechcenia wysle gdzies cv, pojdzie do pracy do mc, albo do innego gówna, dadzą mu 10 zł na godzine BRUTTO, po dostaniu pierwszej wypłaty kupi sobie nową gierke, jakis tam szampon do włosów który sie wkończył 2 miesiace temu i reklamówe sztajmesów, po 4 dniach skonczy sie kasa, siadzie na kacu przed monitorem odpali ten filmik i powie... kurwaaaa 10 na godzie....
Popieram w 100% A co do kolesia?? Starzy chyba mają za dużo kasy i za bardzo gnoja rozpieszczają... Powinni skończyć z bezstresowym wychowaniem bo gówniarzowi się już we łbie przewraca...
Popieram w 100% A co do kolesia?? Starzy chyba mają za dużo kasy i za bardzo gnoja rozpieszczają... Powinni skończyć z bezstresowym wychowaniem bo gówniarzowi się już we łbie przewraca...
dobrze powiedziane! a tak przy okazji czasem z twarzy Tede przypomina.
Tego małego skurwysyna już uczą pogardy dla ludzi.
No popatrzcie na to ps move, popatrzcie. Widzicie? Nie.
Jak nie masz ładnej dykcji to pisz recenzję...
A tak to musiałem się męczyć z jego sepleniącym 10zł/godzine które jest takie słabe jak i jego filmik ...
Ja przez cały filmik zastanawiałem się, co to kur... jest "angielskie i".
shift+7= &
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów